Savivaldybės administracijos direktorė pasitraukė iš pareigų

Alytaus rajono savivaldybės taryba patenkino savivaldybės administracijos direktorės Jolantos Kručkauskaitės prašymą atleisti iš užimamų pareigų. Klausimą dėl direktorės atleidimo iš pareigų taryba svarstė posėdyje ketvirtadienį, gruodžio 6 d.

J. Kručkauskaitė šių metų lapkričio 28 dieną pateikė prašymą atleisti iš administracijos direktoriaus pareigų nuo gruodžio 17 dienos.

Alytaus rajono savivaldybės meras A. Vrubliauskas sako, kad J. Kručkauskaitė iš pareigų traukiasi dėl ligos. „Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktorė Jolanta Kručkauskaitė jau ilgą laiką negali dirbti dėl ligos. Kadangi nedarbingumo laikotarpis užsitęs, direktorė pati pateikė prašymą atleisti ją iš užimamų pareigų. Linkime sveikatos, o darbus – tęsiame. Direktorės funkcijos laikinai bus perduotos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojui Virgilijui Pranskevičiui“, – komentavo meras A. Vrubliauskas.

Iš Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigų atleistai J. Kručkauskaitei bus išmokėta kompensacija už 24,09 kalendorines dienas nepanaudotų atostogų. J. Kručkauskaitė savivaldybės administracijos direktore dirbo nuo 2015 m.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą