Asbesto turinčios atliekos bus surinktos nemokamai

Alytaus miesto savivaldybė kviečia pasinaudoti nemokama paslauga išvežti asbesto atliekas (šiferį ar kt.) iš individualių valdų bei visuomeninės paskirties pastatų. Alytiškiai savo prašymus dėl asbesto atliekų išvežimo turi pateikti savivaldybei (info@alytus.lt) iki 2020 m. gegužės 20 d.
Prašyme turite nurodyti išsamią informacija apie atiduodamas asbesto atliekas (šiferis ar kt.), jų kiekį (tonomis arba kvadratiniais metrais), atliekų buvimo vietą (paėmimo adresas) bei savo kontaktinius duomenis (vardas, pavardė, adresas, tel. Nr.). Ši informacija bus perduota atliekas surenkančiai įmonei.
Atliekas tvarkanti įmonė nemokamai surinks asbesto turinčias atliekas, tačiau jos turi būti sudėtos atskirai. Šiferio lapai turi būti sudėti ant padėklų (palečių), šiferio duženos sudėtos į plastikinius maišus, didmaišius.
Savivaldybės administracija įgyvendina Alytaus miesto savivaldybės teritorijoje susidariusių asbesto turinčių gaminių atliekų surinkimo apvažiavimo būdu, transportavimo ir šalinimo projektą. Prašoma suskubti teikti prašymus, nes projekto metu planuojamų pašalinti atliekų kiekis yra ribotas. Jeigu negalėsime patenkinti visų norinčių pasinaudoti nemokama asbesto atliekų išvežimo paslauga, pirmenybė bus teikiama anksčiau pateikusiems prašymus.
Atkreipiame dėmesį į tai, kad tie gyventojai ar visuomeninės paskirties pastatų savininkai/naudotojai, kurie pastato atnaujinimo darbams yra suplanavę gauti arba jau yra gavę kitokį finansavimą, pvz., ES struktūrinės paramos ar kitų fondų bei programų lėšas. Tokiu atveju negalima pretenduoti į nemokamą asbesto turinčių atliekų surinkimą ir šalinimą.
Telefonai pasiteirauti (8 315) 55 117, 8 682 88 534.

 AMSA inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą