Sėkmingai Lazdijuose veikianti karščiavimo klinika aptarnaus ir Alytaus miesto gyventojus

Lazdijuose įsikūrusioje karščiavimo klinikoje nuo šiandien bus aptarnaujami ir Alytaus miesto gyventojai. Dėl to savivaldybių vadovai susitarė, kai Alytuje įsikūrusiai karščiavimo klinikai organizuojant veiklą iškilo nesklandumų.

Paskelbus karantiną, savivaldybės savo teritorijoje turėjo įsteigti karščiavimo klinikas. Tuomet dėl nepalankių teisės aktų nuostatų buvo kilusių problemų ir Lazdijų rajono savivaldybės vadovai svarstė galimybę bendradarbiauti su Alytaus miesto savivaldybe. Būtent Alytaus mieste įsikūrusioje karščiavimo klinikoje būtų buvę aptarnaujami Lazdijų rajono gyventojai. Tuomet, pasikeistus teisės aktų nuostatoms, bendradarbiavimo neprireikė ir karščiavimo klinikos buvo įkurtos abejose savivaldybėse.

Pastaruoju metu nesklandumų organizuojant karščiavimo klinikos veiklą kilo Alytaus miesto savivaldybei, todėl praėjusią savaitę Lazdijų rajono savivaldybės bei Alytaus miesto savivaldybės merai susitarė dėl ambulatorinių asmens sveikatos priežiūros paslaugų. Nuo rytojaus, įsigaliojus sudarytai sutarčiai, sėkmingai Lazdijuose veikiančioje karščiavimo klinikoje bus aptarnaujami ir Alytaus miesto gyventojai, turintys viršutinių kvėpavimo takų infekcijos simptomų.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą