Druskininkuose apdovanoti bekelės maratono „4x4 perimetras“ nugalėtojai

Šeštadienį į Druskininkus po trijų dienų kelionės aplink Lietuva grįžo bekelės maratono „4x4 perimetras“ dalyviai. Jiems per 60 valandų teko įveikti beveik 2000 kilometrų pasienio ruožais taip apvažiuojant visą Lietuvos kontūrą.

 

Apdovanojimų ceremonijoje dalyvavęs bekelės maratono organizatorius Gediminas Grigaitis džiaugėsi dalyvių gausa, partnerių ir rėmėjų palaikymu bei negailėjo gražių žodžių Druskininkams.

„Dėkoju Druskininkams, kurių palaikymas buvo didžiausias“ – renginio metu sakė G. Grigaitis.

Šeštadienio vakarą Druskininkuose buvo apdovanoti ne tik bekelės maratono nugalėtojai, bet ir įteiktos Druskininkų bei Lazdijų rajono merų taurės. Druskininkų mero taurė buvo įteikta Mindaugui Vijeikiui už greičiausiai įveiktą Druskininkų trečiąjį greičio ruožą. Taurę įteikęs Druskininkų mero patarėjas Aivaras Kadziauskas perdavė į apdovanojimų ceremoniją nespėjusio atvykti mero Ričardo Malinausko sveikinimus ir pažadėjo toliau remti šį sporto renginį.

Apdovanojimų ceremonijos metu Pramogų aikštėje buvo galima ne tik apžiūrėti maratoną įveikusias transporto priemones, bet ir pasiklausyti Rūtos Kotrynos bei Miko Suraučiaus muzikinių kūrinių.

Druskininkų savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą