Alytaus Dzūkijos rėmėjų gretose - tarptautinė statybų kompanija Sintek!

 

Prieš pat naują LKL sezoną Alytaus krepšinio klubas pristatė naują generalinį klubo rėmėją – tarptautinę statybų bendrovę Sintek. Klubo atstovai pasidžiaugė, jog tarptautinės kompanijos įsiliejimas į klubo rėmėjus sustiprins Alytaus Dzūkijos galimybes iškovoti daugiau pergalių artėjančiame LKL sezone bei patekti į atkrentamąsias varžybas.
– Tai sekantis žingsnis mūsų įmonės tarptautinės veiklos plėtroje, dirbame trijuose pasaulio kontinentuose, Lietuvoje turime įsteigę įmonę ir esame dideli krepšinio gerbėjai. Alytaus miestas turi nuostabią areną, Dzūkijos klubas – puikius sirgalius, bei yra rimtas varžovas bet kuriai LKL komandai. Mūsų verslo plėtros ir Dzūkijos klubo krepšinio žaidimo filosofijos sutampa – kovoti ir siekti pergalių keliant sau ambicingus iššūkius, – pabrėžė Sintek statybų bendrovės verslo vystymo vadovas Semihas Koskunas.
– Tai puiki naujiena visai Alytaus krepšinio bendruomenei! Kylant LKL lygiui ir stiprėjant komandoms, konkurencija dėl kiekvienos aukštesnės vietos LKL turnyro lentelėje didėja, šis sezonas – kaip niekada intriguojantis, todėl generalinio rėmėjo atėjimas ir parama ypatingai svarbi, – bendradarbiavimu su nauju rėmėju džiaugėsi Olimpinis čempionas ir Alytaus komandos vyr. treneris Valdemaras Chomičius.
Naujame sezone Alytaus komanda vadinsis Sintek-Dzūkija, o pirmosios rungtynės jau ateinantį pirmadienį su atsinaujinusia Kėdainių Nevėžio komanda.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą