Nuotraukos autorius: Marius Šagunevičius

Turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje patirtas skaudus Alytaus „Sintek-Dzūkijos“ pralaimėjimas

Sekmadienio vakarą Dzūkijos sostinėje sužaistos paskutinės 18-ojo turo Lietuvos krepšinio lygos rungtynės. Alytaus arenoje ant parketo į kovą stojo Alytaus  „Sintek-Dzūkijos“  ir Prienų „CBET“ krepšininkai.

Susitikimą geriau pradėjo svečiai, kurie po sužaisto pusės kėlinio solidžiai pirmavo – 5:15. Po ilgesnės pertraukos taškus į „Sintek-Dzūkijos“  kraitį pridėjo Gabe DeVoe bei Chauncey Collinsas. Pasibaigus pirmajam ketvirčiui varžovai pirmavo – 10:23.

Antrajame kėlinyje ilgą laiką laikėsi dviženklis skirtumas, tačiau ketvirčio pabaigą įspūdingai sužaidę alytiškiai iki ilgosios pertraukos skirtumą sumažino iki 6 taškų – 32:38. 

Trečiajame kėlinyje „CBet“ startavo labai vangiai ir daugiau nei penkias minutes nepelnė nė taško. Tuo pasinaudoję šeimininkai ir ne tik panaikino deficitą, bet ir išsiveržė į priekį - 44:38.

Ketvirtojo kėlinio starte Manto Šerniaus auklėtiniai po keleto sėkmingų epizodų vėl susigrąžino persvarą (51:47), o po ilgos pertraukos prabilęs Laurynas Birutis dar labiau padidino prieniškių pranašumą -50:56.

Likus žaisti tris su puse minutės svečių persvara vėl peržengė dviženklę ribą (61:50). Per likusį laiką Alytaus komanda vienu metu buvo priartėjusi iki 3 taškų, tačiau pergalės prieniškiai iš savų rankų nebepaleido – 61:68.

„Sintek–Dzūkijos“ gretose rezultatyviausai žaidė  Gabe’as Devoe pelnęs 16 taškų bei  Chauncey Collinsas ir Petaras Rakičevičius pridėję po 12.

Kitas rungtynes alytiškiai taip pat žais namuose, kur sausio 19 dieną, 18:30 valandą stos į dvikovą prieš Kėdainių „Nevėžį“.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą