Stalo teniso čempionate alytiškius lydėjo sėkmė

Sausio 25 d. sporto rūmuose vyko atviras Alytaus miesto stalo teniso čempionatas. Jame dalyvavo Varėnos, Lazdijų raj., Druskininkų ir Alytaus miestų sportininkai. Varžybose varžėsi 28 vyrai ir 8 moterys. Moterų grupėje varžėsi tik moksleivės.
Moterų grupėje čempionėmis tapo alytiškės: I vietą laimėjo Karina Ivanauskaitė, II vietą – Emilija Draugelytė. III vietą pelnė Gabija Ūsaitė ir Skaistė Varnagirytė (Lazdijai).
Moterų dvejetų gr. I vietą iškovojo E. Draugelytė ir K. Ivanauskaitė (Alytus), II vietą – G. Ūsaitė ir S. Varnagirytė (Lazdijai), III vietą – S. Levulytė ir R. Saulėnaitė (Lazdijai) ir V. Kaškonaitė ir M. Lugovik (Lazdijai ir Alytus).
Vyrų grupėje čempionu tapo Žilvinas Isaikinas (Alytus), II vieta –Tomas Urbonavičius (Lazdijai), III – Balys Minsevičius (Alytus) ir Vidas Stašauskas (Lazdijai).
Vyrų dvejetų grupėje čempionais tapo S. Čeplevičius ir Ž. Isaikinas (Alytus), II – T. Urbonavičius ir V. Stašauskas (Lazdijai), III – N. Augustinavičius ir L. Surdokas, M. Kaževa ir B. Minsevičius (visi iš Alytaus).
Dėkojame visiems, prisidėjusiems organizuojant miesto čempionatą.

Renginio organizatorių informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą