Nuotraukos autorius: Marius Šagunevičius

Alytaus „SRC-Dzūkija“ iškovojo 8-ąją sezono pergalę

Sekmadienio vakarą Alytaus arenoje sužaistos Regionų krepšinio lygos rungtynės tarp Alytaus „SRC-Dzūkijos“ ir Šiaulių „Saulės“-SG komandų. Antroje rungtynių dalyje alytiškiai pagerinę žaidimą šventė pergalę.

Susitikimą aktyviau pradėjo šeimininkai, tačiau šiauliečiai sugrįžo į žaidimą ir jį stabilizavo. Po pirmojo kėlinio svečiai turėjo minimalų pranašumą – 17:18.

Agresyvus ir greitas puolimas antrajame ketvirtyje „SRC-Dzūkijos“ komandai leido prieš ilgąją pertrauką pirmauti – 54:45.

Po didžiosios pertraukos „SRC-Dzūkijos“ komanda spurtavo atkarpa 7:0 ir ilgą laiką dviženkle persvara buvo priekyje. Tomo Pačėso ir Martyno Pocevičiaus dueto tempiami dzūkai prieš lemiamą ketvirtį pirmavo -75:64.

Kai jau atrodė, kad rungtynių nugalėtojas aiškus, į kovą dėl pergalės sugebėjo grįžti  svečiai. Likus žaisti 1 minutę komandas skyrė 4 taškai, o už kelių akimirkų tolimą metimą įskraidinęs varžovų žaidėjas tarp komandų paliko trapų 1 taško skirtumą. Vis tik, likus žaisti mažiau negu 1 sekundę prie baudų metimo linijos stojęs Haroldas Rokas įmetė pirmąją baudą, antrąją tyčia prametė ir taip rezultatu 85:83 Alytaus krepšininkai iškovojo pergalę.

 Alytiškių gretose išsiskyrė 23 taškus surinkęs Martynas Pocevičius bei 17 pridėjęs Tomas Pačėsas.

Varžovų ekipoje išsiskyrė 18 taškų pelnęs Titas Pažarauskas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą