Gegužės 31 dieną vyko 10-asis Alytaus miesto visuomenės sveikatos biuro gimtadienis

 

Alytaus miesto visuomenės sveikatos biuras jau 10 metų stiprina gyventojų sveikatą, gerina gyvenimo kokybę, formuoja sveikos gyvensenos nuostatas bendruomenėje. Siekiant paminėti šį jubiliejų buvo suorganizuotas patyriminis pasivaikščiojimas „5 stichijos“.

Jo metu įkūnydami savyje penkias stichijas: orą, žemę, vandenį, ugnį ir eterį, mėginome sugrįžti į gamtą ne tik fiziškai joje būdami, bet ir ją pajusdami, įsisąmonindami kaip savastį. Žygio metu sąmoningai kreipėme žvilgsnį į vidų, į savo gelmes, kuriose slypi kupina stiprybės ir išminties mūsų esmė. Analizuodami visas mus supančias stichijas per penkis pojūčius – uoslę, lytėjimą, klausą, skonį ir regą – leidome visiems jiems kuo stipriau pasireikšti. Kartu mėginome atpažinti tai, kas su mumis vyksta viduje, kokie pasikartojantys jausmai pasireiškia atsidūrus nekasdieniškoje aplinkoje, kaip mes vertiname mus supančią aplinką ir kokias emocijas mums suteikia išėjimas iš komforto zonos.

Šventę pabaigėme dalindamiesi žygyje patirtais įspūdžiais ir dėkodami vieni kitiems už geras emocijas. Alytaus miesto visuomenės sveikatos biuro kolektyvas džiaugiasi, kad jau 10 metų Alytaus miesto gyventojai aktyviai dalyvauja biuro veiklose.

 

Alytaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuro informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą