Nuotraukos autorius: 123rf nuotr.

Net medikai pripažįsta, kad šių dviejų produktų mišinys daro stebuklus

Šio natūralaus mišinio teigiamos savybės buvo žinomos žmonijai jau tūkstančius metų. Egiptiečiai jį naudojo žaizdoms gydyti, graikai – gyvenimo trukmei prailginti, o indėnai – sveikai pusiausvyrai organizme palaikyti. Visi šie žmonės gerai žinojo apie teigiamas tiek medaus, tiek ir cinamono savybes. Jas patvirtina ir šiuolaikinė medicina. Šie du galingi natūralūs ingredientai gali būti naudojami gydant įvairias ligas ir sveikatos sutrikimus, įskaitant aukštą cholesterolį, širdies ir kraujagyslių ligas, artritą, tulžies pūslės infekcijas, taip pat peršalimo ligas ir gripą, rašoma interneto svetainėje „Natural Cures House“.

Štai kaip gydytis cinamonu ir medumi:

1. Cholesterolio mažinimui

Galite sėkmingai sumažinti aukštą cholesterolį, išmaišę du valgomuosius šaukštus medaus su trimis arbatiniais šaukšteliais cinamono dideliame puodelyje vandens. Vos po dviejų valandų jūsų cholesterolio lygis sumažės 10 procentų.

2. Sergant širdies ir kraujagyslių ligomis

Jeigu nuolat ant duonos užsitepsite šiek tiek medaus ir pabarstysite cinamono, tai padės sumažinti cholesterolio lygį kraujyje ir širdies sustojimo tikimybę.

3. Kovojant su artritu

Į puodelį verdančio vandens įmaišykite du valgomuosius šaukštus medaus ir vieną valgomąjį šaukštą cinamono. Jeigu turite chronišką artritą, gerkite šį gėrimą dukart per dieną – ryte ir vakare.

4. Užpuolus tulžies pūslės infekcijoms

Aukščiau aprašytas gėrimas gali padėti ir susirgus tulžies pūslės infekcijomis. Bet šiuo atveju reikia pakeisti ingredientų kiekius – dideliame puodelyje verdančio vandens išmaišykite du arbatinius šaukštelius cinamono ir kupiną šaukštą medaus.

5. Peršalus

Jeigu peršalote, sumaišykite vieną valgomąjį šaukštą medaus su ketvirtadaliu arbatinio šaukštelio cinamono. Vartokite šį mišinį, norėdami sumažinti peršalimo simptomus, chronišką kosulį ir tuomet, kai užgula nosį.

6. Imuniteto stiprinimui

Norint sustiprinti imuninę sistemą vartokite šiuos du ingredientus kasdien. Jie natūraliai apsaugos jūsų organizmą nuo bakterijų ir virusų. Perspėjame, kad tai yra liaudies gydymo metodai. Sergant įvairiomis ligomis taip pat būtina pasikonsultuoti ir su gydytoju ar vaistininku.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą