Alytaus miesto vaistinių darbuotojams prevenciniai tyrimai nuo COVID-19

Šiandien Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Rolandas Juonys išleido įsakymą, kuriame nurodoma kaip bus atliekami prevenciniai tyrimai nuo COVID-19 Alytaus miesto vaistinių darbuotojams.

Tyrimai bus atliekami prioriteto tvarka:

dirbantiems vaistinėse, kurios vykdo veiklą asmens sveikatos priežiūros įstaigose,arba yra nutolusios nuo šių įstaigų ne toliau kaip 200 metrų atstumu;
vyresniems nei 60 metų amžiaus;
dirbantiems vaistinėse, esančiose dideliuose prekybos centruose (kuriose yra dideli lankytojų srautai);
visiems kitiems.
Nebus tiriami tie darbuotojai, kurie karantino metu nuolat dirba iš namų arba nedirba.

Vaistinių vadovai savo darbuotojus turės identifikuoti, pagal ankščiau minėtus kriterijus. Šią informaciją vadovai turi pateikti Alytaus miesto savivaldybės administracijos vyriausiajam specialistui (savivaldybės gydytojui) el. p. povilas.jagelavicius@alytus.lt.

Gavus informaciją iš vaistinių vadovų Alytaus miesto savivaldybės mobilaus punkto koordinatorius organizuos mėginių paėmimą laboratoriniams tyrimams atlikti atsižvelgdamas į mobiliam punktui priskirtos laboratorijos pajėgumus.

Prevenciniai laboratoriniai tyrimai COVID-19 ligai (koronaviruso infekcijai) diagnozuoti bus atliekami pagal LR sveikatos apsaugos ministro balandžio 30 d. sprendimą.

Alytaus miesto savivaldybės inf. 

Komentarai

  • Patricia Conor
    prieš 45 minučių
    Esu labai laiminga, kad dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti sielos draugę. Esu įsitikinęs, kad yra daug moterų, tokių kaip aš, kurios padarė viską, kas įmanoma, kad susigrąžintų savo vyrus. Aš atėjau čia pasakyti kiekvienai moteriai, kad nežiūrėtų daugiau, nes čia yra atsakymas. Aš visiškai manau, jei būtų buvę kokie penki rašybos raštai, pavyzdžiui, dr. Ilekhojie, pasaulis būtų buvęs geras. Aš ir mano vyras buvome atskirti 4 metams ir aš negalėjau susitvarkyti gyvenimo be jo. Aš pasinaudojau viskuo, kad jį susigrąžintum, bet aš nedirbau, kol perskaičiau daugybę liudijimų apie burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, ir apie tai, kaip jos darbas veiksmingas. yra. Iškart susisiekiau su ja ir ėmiausi žingsnių, kurių ji manęs paprašė, ir po 4 dienų mano buvęs skambino prašydamas atleidimo, kad jis nieko nenori, bet kad mane visam laikui grąžintų. Esu laiminga, kad radau gydytoją Ilekhojie. Tikiuosi, kad jums ji taip pat bus labai naudinga. Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 ARBA el. Paštas: gethelp05@gmail.com
  • Ken Lin Choa
    prieš 43 minučių
    After reading tons of positive reviews of CYBER GENIE internet experts, I decided to reach out to them because I was deceived into believing that I will make crazy money from cryptocurrency mining BOTs. My profit on my investment keeps rising but I couldn't withdraw and I was told to pay different fees and charges to have access to my -profits. I contacted this Cyber Expert on (CYBERGENIE@CYBERSERVICES.COM) and WhatsApp (+1) (252-512-0391) and to my shock, I was told they are fake. I asked if they could make me access my investments, Of course, they did and sorted everything within 24 hours. THANK YOU CYBER GENIE!!!!!

Parašykite komentarą