Startuoja nauja Sporto rėmimo fondo interneto svetainė

Švietimo mainų paramos fondas, bendradarbiaudamas su Centrine projektų valdymo agentūra, sukūrė interneto svetainę, kurioje galima rasti visą informaciją apie Sporto rėmimo fondą vienoje vietoje.

Naujojoje svetainėje www.srf.lt pateikta informacija apima visas penkias Sporto rėmimo fondo veiklų sritis. Čia aktualią informaciją ras tie, kuriuos domina kvalifikacijos tobulinimo ir sporto informacijos sklaidos, sporto inventoriaus ir įrangos įsigijimo, sporto renginių organizavimo ir fizinio aktyvumo veiklų, skatinančių fizinio aktyvumo plėtrą, sporto projektai, administruojami Švietimo mainų paramos fondo, ir tie, kuriuos domina sporto bazių plėtros, priežiūros ir remonto projektai, už kurių administravimą atsakinga Centrinė projektų valdymo agentūra.

Interneto svetainės lankytojai šalia bendrosios informacijos, reikalingos Sporto rėmimo fondo būsimiems pareiškėjams ir sporto projektų vykdytojams, čia atras visų Sporto rėmimo fondo lėšomis finansuojamų sporto projektų interaktyvų žemėlapį, galės sužinoti daugiau apie jų veiklas bei susipažinti su statistiniais projektų duomenimis.

Komunikacijos skyrius
El. paštas info@smm.lt
Tel. +370 5 219 1129

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą