Rašinių ir fotografijų konkursų laimėtojams – Alytaus ir Ročesterio susigiminiavusių miestų komiteto narių dovanos ؘ

Alytaus miesto šventės metu Jaunimo parke vykusios mažiesiems skirto „Burbuliatoriaus“ renginio metu Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė pasveikino Alytaus ir Ročesterio (JAV) susigiminiavusių miestų komiteto skelbto rašinių ir fotografijų konkurso nugalėtojus.

Mero pavaduotoja pasidžiaugė gražia jau vienuolika metų trunkančia Alytaus ir Ročesterio miestų draugyste ir padėkojo Lietuvos Respublikos garbės konsului JAV Rimui Česoniui, Alytaus ir Ročesterio susigiminiavusių miestų komiteto pirmininkei Jolandai Chesonis ir visiems komiteto nariams, konkursų laimėtojams skyrusiems piniginius prizus.
Šių metų gegužės mėnesį Alytaus ir Ročesterio susigiminiavusių miestų komitetas pakvietė keturių Alytaus miesto gimnazijų mokinius dalyvauti rašinio ir fotografijų konkursuose. Gimnazistai buvo kviečiami rašinyje pasidalinti mintimis apie įkvėpimo paieškas pandemijos metu, o Alytaus Putinų gimnazijos mokiniai – dar ir fotografuoti bei dalintis džiugiomis akimirkomis, kurias jiems teko patirti karantino laikotarpiu.

Rašinių ir fotografijų konkurse iš viso dalyvavo 40 mokinių –18 rašinių konkurse ir 22 fotografijų. Tuo pačiu metu ir vienoje Ročesterio mokykloje vyko fotografijų konkursas, kuriame dalyvavo 12 mokinių.

Jaunimo parke vykusios renginio metu piniginiai prizai skirti Alytaus Jotvingių gimnazijos mokiniams - pirmosios vietos laimėtojai Gintautei Bubnelytei, antrosios vietos laimėtojai Simonai Nedzinskaitei ir trečiosios vietos laimėtojui Simui Rimašauskui. Taip pat apdovanoti Alytaus šv. Benedikto gimnazijos mokiniai - pirmosios vietos laimėtoja Augustė Anisimova, antrosios vietos laimėtoja Kornelija Padegimaitė ir trečiosios vietos laimėtoja Aidrė Danilevičiūtė, Alytaus Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos gimnazistai: Mintautė Berulytė (pirmoji vieta), Ieva Nedzinskaitė (antroji vieta) ir Eglė Arbutavičiūtė (trečioji vieta) ir Meda Marcinauskaitė (trečioji vieta), Alytaus Putinų gimnazijos mokinės Elžbieta Puzakinaitė (pirmoji vieta) ir Beata Jarmalavičiūtė (antroji vieta).

Renginio metu piniginiais prizais taip pat apdovanoti fotografijų konkurso laimėtojai - Jotvingių gimnazijos mokinė Augustė Pigagaitė, konkurse pelniusi pirmąją vietą, Adolfo Ramanausko - Vanago gimnazijos pirmosios vietos laimėtoja Ievai Garlaitė, antrosios vietos laimėtojas Arijus Sutkus, trečiosios vietos laimėtoja Samanta Verksnytė, Putinų gimnazijos gimnazistė Meida Baciuškaitė (pirmoji vieta), Ignė Kavaliauskaitė (antroji vieta) ir Gerda Petraškaitė (trečioji vieta).

Mokinius konkursams parengusiems mokytojams įteiktos Alytaus miesto savivaldybės dovanėlės.

Rašinių konkurso nugalėtojų darbai:

Alytaus Jotvingių gimnazija

I vietos laimėtojos Gintautės Bubnelytės rašinys
II vietos laimėtojos Simonos Nedzinskaitės rašinys
III vietos laimėtojo Simo Rimašausko rašinys. 

 Alytaus šv. Benedikto gimnazija

I vietos laimėtojos Augustės Anisimovos rašinys 
II  vietos laimėtojos Kornelijos Padegimaitės rašinys 
III vietos laimėtojos Aidrės Danilevičiūtės rašinys
 

Alytaus Adolfo Ramanausko- Vanago gimnazija

I vietos laimėtojos Mintautės Berulytės rašinys
II vietos laimėtojos Ievos Nedzinskaitės rašinys
III vietos Eglės Arbutavičiūtės rašinys
III vietos Medos Marcinauskaitės rašinys

Alytaus Putinų gimnazija

I vietos laimėtojos Elžbietos Puzakinaitės rašinys
II vietos laimėtojos Beatos Jarmalavičiūtės rašinys

Fotografijų konkurso nugalėtojų darbai

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą