„Volungės“ progimnazijoje atidarytas atnaujintas sporto aikštynas

Vakar oficialiai atidarytas atnaujintas Alytaus „Volungės“ progimnazijos sporto aikštynas – jis yra ne tik ugdymo įstaigos, bet ir visos aplink gyvenančios Vidzgirio bendruomenės aktyvaus jaunimo susibūrimo vieta. Prieš kelis dešimtmečius įrengtas stadionas buvo apjuostas tvora, o jo danga trukdė žaisti, nes buvo sudilusi, vietomis nutrupėjusi. 

„Pats gyvenau 500 metrų atstumu nuo šio stadiono, esu čia praleidęs nemažai laiko. Matydami, kokia populiari aikštelė, investuojame į vaikus, švietimą, bendruomenę, todėl ir padarėme naująją aikštelę be tvorų, kad bet kas iš bet kur galėtų ateiti. Labai noriu matyti ne tik jus, vaikai, bet ir jūsų mokytojus bei tėvus čia sportuojant ir leidžiant laisvalaikį“, – įteikdamas mokyklai krepšinio kamuolius kalbėjo Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis. 

Atidarymo metu vaikai atliko ritminį šou su kamuoliais ir kibirais, kurie atstojo būgnus. Vėliau atnaujintame aikštyne prasidėjo Alytaus miesto ugdymo įstaigų 3x3 krepšinio turnyras. 
Alytaus „Volungės“ progimnazijos krepšinio ir tinklinio aikštelių dangos atnaujinimo darbus atliko UAB „Sportinės dangos“.

Darbų vertė – 36 088,88 Eur. Buvo demontuota sena tvora, nuimta sena danga, sutvarkyti esamo pagrindo iš asfaltbetonio įtrūkimai, įrengta gumos granulių danga, atlikti krepšinio ir tinklinio aikštelių linijų žymėjimo darbai, įrengti suoliukai ir šiukšliadėžės.

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą