Už ilgametį darbą padėkota buvusiai Alytaus Senamiesčio pradinės mokyklos direktorei

 

„Mokyklos vadovui linkiu įvertinti tai, kas sukurta ir pasinaudoti senais gerais dalykais bei patirtimi ir tik tuomet kurti naujoves“, – to jaunam Alytaus Senamiesčio pradinės mokyklos direktoriui linki buvusi šios mokyklos direktorė Aldona Marijona Karalevičiene.
Prieš pat naujuosius mokslo metus į užtarnautą poilsį išėjusiai A. M. Karalevičienei šiandien už ilgametį darbą švietimo sistemoje padėkojo Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis, mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė ir Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vytuolis Valūnas.
„Džiaugiamės Jūsų darbu ir liūdime, kai iš švietimo sistemos išeina patys geriausi darbuotoja. Juk dabar tikrai sudėtinga į švietimo sistemą prisivilioti jaunus ir talentingus žmones“, – dėkodamas už nuveiktus darbus buvusiai Senamiesčio pradinės mokyklos direktorei sakė Alytaus miesto savivaldybės meras N. Cesiulis. Jis už ilgametį, nuoširdų atsakingą ir kūrybingą švietimo vadybinį darbą A. M. Karalevičienei įteikė Alytaus miesto savivaldybės medalį.
Buvusi Alytaus Senamiesčio pradinės mokyklos direktorė A. M. Karalevičienė švietimo sistemoje dirbo 47 metus, iš jų 45-erius – Alytuje. Alytaus Senamiesčio pradinei mokyklai ji sėkmingai vadovavo daugiau nei 20 metų.
„Aš esu dėkinga brandžiam ir kūrybiškam mokyklos kolektyvui, su kuriuo man buvo gera dirbti. Per 23 mano vadovavimo mokyklai metus niekada nebuvo pykčio, tarpusavio kivirčų nei tarp mokytojų, nei tarp tėvelių ar darbuotojų“, – darnia mokyklos bendruomenė džiaugėsi A. M. Karalevičienė.
Paklausta, kuo užsiima, išėjusi į užtarnautą poilsį, buvusi Senamiesčio pradinės mokyklos direktorė teigė, kad nuo šiol daugiau laiko skirs sveikatai gerinti, puoselės sodybą, skaitys knygas, daugiau laiko praleis gamtoje ir tiesiog ilsėsis.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą