Apdovanotos bendruomenės už visuomenės saugumo projektus

Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas organizavo konkursą „Veikliausia bendruomenė“, kuriuo skatinamos miesto ir rajono bendruomenių iniciatyvos, telkiančios gyventojus kurti saugią aplinką, bendradarbiauti su policija, mažinti nusikalstamumą. Konkurse dalyvavo Alytaus rajono Užubalių kaimo bendruomenė „Užubalių gojus“ ir Kančėnų bendruomenė „Dėmesio centras“ ir pateikė vertinti įgyvendintus ir įgyvendinamus projektus bei vykdomas veiklas, kurios telkia bendruomenę, didina užimtumą ir mažina nusikalstamumą.

Jų iniciatyvos įvertintos labai gerai. Taip pat labai gerai įvertina Alytaus miesto Putinų bendruomenės veikla, įgyvendinti projektai, gerinantys mikrorajono gyventojų saugumą. Visos trys bendruomenės paskelbtos konkurso nugalėtojomis ir apdovanotos prizais – stebėjimo kameromis, kurios taip pat prisidės prie visuomenės saugumo didinimo.

Konkurso dalyvius pasveikino Alytaus rajono mero pavaduotoja Dalia Kitavičienė. Ji pasidžiaugė aktyviomis bendruomenėmis ir jų pirmininkais, palinkėjo visiems naujų projektų ir sėkmės juos įgyvendinant. „Pažįstu ir žinau, kuo mūsų bendruomenės gyvena, ką jos yra nuveikusios. Konkursui pristatė tik mažą dalį savo veiklos. Džiaugiuosi jų veikla ir linkiu mūsų ir miesto bendruomenėms sėkmės“ , – sakė vicemerė Dalia Kitavičienė.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą