Mamos diena: ką padovanoti?


Šiemet Mamos dieną švenčiame gegužės 6-ąją, tačiau dovanos paieškų nevertėtų pasilikti paskutinei minutei ir jos ieškoti suskubti reiktų jau dabar. Kiekvienais metais stengiamės nustebinti mamą ir padovanoti jai ne tik savo dėmesį, bet ir mielą dovaną Mamos dienos proga. Kaip ir prieš kiekvieną šventę, idėjų, ką padovanoti nuolat pritrūksta, todėl lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ komercijos vadovė Vilma Drulienė dalinasi patarimais, ką šiais metais būtų galima įteikti savo brangiausiajam žmogui – mamai.
Gėlės – nebūtinai skintos
Mamą pamaloninkite ne tik skintomis, bet ir vazonėliuose augančiomis gėlėmis, kurios, priklausomai nuo rūšies, mamos akis džiugins ne tik keletą dienų, bet ir metus ar net ilgiau. „Gausiame mūsų asortimente gėlę vazonėlyje galima išsirinkti net iš daugiau nei 200 skirtingų rūšių, tarp kurių galima rasti ne tik kambaryje auginamų gėlių, bet ir skirtų augti lauke. Tarp mūsų pirkėjų pačios populiariosios yra raktažolės, įvairių dydžių ir rūšių rožytės, kalankės, hiacintai, orchidėjos“, – sako „Maximos“ komercijos vadovė V. Drulienė.
Kavos pertraukėlė
Kavą mėgstančias mamas galite nustebinti padovanodami specialiai Mamos dienos progai sukurtą ir šventiškai supakuotą maltą arabikos kavą, kuri pagaminta iš Nikaragvoje surinktų pupelių. Šventiškos kavos galima rasti „Maximos“ parduotuvėse. „Ši kava puikiai tinka plikymui ir puodelyje, ir filtriniuose kavinukuose, o šventiškos kavos skonis ir aromatas nepaliks abejingos nė vienos mamos“, – pažymi V. Drulienė.
Prie kavos derėtų nepamiršti ir skanėsto. „Ruošiantis artėjančiai Mamos dienos mūsų konditeriai paruošė net iki 49 skirtingų skonių tortų, todėl iš tokios gausos tikrai rasite kuo nustebinti savo mamą. Taip pat konditerinių gaminių asortimente siūlome įvairiausių pyragaičių ir kitų „Meistro kokybės“ gardumynų, kuriems neatsispiria net ir įnoringiausi smaližiai“, – tikino V. Drulienė.
Knygų meilė
Tokia dovana puikiai tiks mėgstančiai skaityti mamai. „Mūsų prekybos tinkle yra itin platus ir naujai pasirodžiusiais leidiniais nuolat papildomas knygų asortimentas – nuo įvairių meilės romanų iki kulinarinių ar net psichologinių knygų. Knygą visada vertinga gauti, tačiau ši dovana itin asmeniška ir šilta, jeigu joje savo ranka parašysite prasmingus žodžius, pavyzdžiui, eiles, palinkėjimą ar mėgstamą citatą“, – pataria V. Drulienė.
Tarp „Maximos“ pirkėjų, A. Šapokos „Lietuvos istorija“, A. Toliato „Gerumo liūnas“, S. London „Geriausias asmens sargybinis“, L. Gounelle „Dievas visada keliauja incognito“, B. Tiškevič „Vyvenimas“ yra pačios populiariausios ir perkamiausios knygos.
Rytinė svajonė
Galvojant, kaip nustebinti savo mylimą mamą, neatmeskite idėjos padovanoti jai kitokį, neįprastą rytą – ramų, jaukų, kupiną meilės. Atsikelkite anksčiau, paruoškite pusryčius ir, svarbiausia, pasirūpinkite kavos puodeliu. „Būtent šis gali tapti priemone meilės kupinai žinutei pranešti: ant kavos putos galite užrašyti palinkėjimą mamai ar nupiešti širdelę, ir taip priminti apie savo jausmus. Tačiau jausmingas kavos puodelis nudžiugins net ir įdienojus“, – idėjomis, kaip pradžiuginti mamą, dalijasi V. Drulienė.
Žinutės namuose
Nubuskite anksčiau ir po visus namus išdėliokite lapelius su palinkėjimais, sveikinimais, meilės žodžiais mamai. Tokia idėja taip pat praverstų ir užuominoms užrašyti, kur mamos laukia dovana ar staigmena. „Tokiai staigmenai geriausia naudoti lipnius lapelius – juos galėsite prilipinti visur, o lipnių popierėlių pasirinkimas parduotuvėse yra itin platus“, – sako V. Drulienė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą