Nuotraukos autorius: V.Ščiavinskas

Žinia „Luminor“ klientams – bankuose nepriims ir neišduos grynųjų

„Luminor“ automatizuoja grynųjų pinigų operacijas – nuo liepos 1 d. banko klientų konsultacijų centrų kasose nebus priimami ar išduodami grynieji pinigai, o klientai galės grynuosius pinigus įnešti ar pasiimti savitarnos zonose ir bankomatuose. Nuo praėjusių metų tokiu pat principu jau veikia „Luminor“ klientų konsultavimo centrai Latvijoje.

„Mes tęsiame savo pokyčius ir norime pasiūlyti klientams geriausias skaitmenines paslaugas ir sprendimus, – sakė „Luminor“ mažmeninės bankininkystės vadovė Kerli Gabrilovica. – Grynųjų pinigų įnešimo ir išgryninimo operacijų pokytis yra viena iš mūsų naujojo veiklos modelio dalių, taip pat svarbus pokytis atnaujinant konsultacijų centrų tinklą. Grynųjų pinigų nelieka konsultacijų centrų kasose, tačiau klientai išsiimti bei įnešti grynųjų į savo sąskaitą įprastai galės „Luminor“ bankomatų tinkle, kuris šiemet Lietuvoje dar ir padidės – iki 190-ies“. Pasak K.Gabrilovicos, grynųjų pinigų operacijų perkėlimas į savitarnos erdves padės efektyviau teikti klientams pridėtinės vertės konsultacijas, pavyzdžiui, taupymo ar paskolos klausimais. „Luminor“ konsultantai yra pasiruošę klientams padėti atlikti grynųjų pinigų operacijas bankomatuose, kurie yra konsultavimo centre ar šalia jo. Verslo klientams, kurie grynuosius į įmonės sąskaitą įnešdavo banko skyriuose, padės pinigų inkasavimo bendrovės, su kuriomis „Luminor“ klientai bus skatinami sudaryti atskiras sutartis. Šios bendrovės įmonėms teiks ir pinigų išgryninimo paslaugą, jeigu neužteks bankomatų teikiamų paslaugų. Šiais metais bankas pastatys apie 20 naujų „Luminor“ bankomatų. Nuosavų bankomatų skaičius tuomet pasieks 190. „Luminor“ privatūs klientai ir toliau gali išsigryninti pinigų partnerių prekybos taškuose – „Perlo“ terminaluose, „Maxima“, „Rimi“, „Iki“ kasose. Pinigų išsiėmimui iš SEB bankomatų galioja analogiškos sąlygos kaip ir išsiimant pinigus „Luminor“ bankomatuose.

Lietuvos banko duomenys rodo, kad atsiskaitymų grynaisiais Lietuvoje nuosekliai mažėja. 2018 m. ketvirtąjį mokėjimų grynaisiais pinigais buvo atlikta ketvirčiu mažiau nei 2016 m. Tuo pačiu metu daugėja atsiskaitymų mokėjimo kortelėmis bei kitomis skaitmeninėmis priemonėmis.

 

Komentarai

  • Claudia Klein
    prieš 9 minučių
    Sveiki, mano vardas Claudia Klein, esu vokietė ir teikiu finansines paslaugas. Ar jums reikalinga greita, ilgalaikė ar trumpalaikė paskola, kurios palūkanų norma yra palyginti maža, net 3%? Ar ekonomikos sunkumai jus veikia? ar jūsų bankas ar kita finansinė institucija jums atsisakė suteikti paskolą? Mes siūlome saugias paskolas.
    Norėdami gauti daugiau informacijos apie paskolos pasiūlymą, atsiųskite man savo užklausą el. Paštu: spotlightglobalservices@gmail.com arba „WhatsApp“: +4915758108767

    * Ar ieškote lėšų skoloms apmokėti?
    * Ar ieškote finansų savo verslui įkurti?
    * Ar ieškote paskolų dideliems projektams vykdyti?
    * Ar jums reikia paskolos greičiau nei per 24 valandas?
    * Ar jums reikalinga greita paskola įvairiems tikslams?

    Jei jūsų atsakymas yra teigiamas, galiu jums padėti.

    * Aš galiu jums pasiūlyti paskolą iki 15 000 000 eurų.
    * Galite pasirinkti nuo 1 iki 30 metų grąžinti.
    * Galite pasirinkti mėnesio ir metinio grąžinimo planą.
    * Lanksčios paskolos sąlygos.

    Jei jus domina, susisiekite su manimi per šį el. Pašto adresą: | spotlightglobalservices@gmail.com | Arba „WhatsApp“: +4915758108767

    Jūs turite 100% garantiją, kad paskolą gausite pasibaigus šiai paskolos operacijai.

    Mūsų svetainėje galite lengvai patikrinti mus: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Mes aistringai stengiamės, kad finansinė įtrauktis būtų skaičiuojama. Mūsų paskolos ir investiciniai produktai yra sukurti taip, kad pasiūlytų jums patogumą ir vertę.

    Naudodamiesi „Spotlight Global Financial Services“, galite atsisveikinti su visomis savo finansinėmis krizėmis ir sunkumais, nes esame sertifikuoti, patikimi, patikimi, efektyvūs, greiti ir dinamiški.

    Šilti linkėjimai
    Claudia Klein
  • Susan Benson
    prieš 2 minučių
    Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikalinga finansinė pagalba? Aš Susan Benson. Esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

    Ar jums reikia verslo paskolos, asmeninės paskolos, hipotekos paskolos ar paskolos, kad užbaigtumėte savo projektą? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, rekomenduosiu kreiptis į mano įmonę. Mes teikiame visų rūšių paskolų paslaugas, įskaitant ilgalaikes ir trumpalaikes paskolas. Norėdami gauti daugiau informacijos, parašykite mums el. Paštu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) arba parašykite man žinutę tiesiogiai „WhatsApp“ telefonu: +447903159998 ir gaukite atsakymą akimirksniu.

    Esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame pasiryžę padėti jums įgyvendinti visus jūsų siekius. Mes specializuojamės teikdami struktūrizuotus finansinius sprendimus asmenims ir įmonėms efektyviausiu ir greičiausiu būdu.

    Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte kreiptis į mus dėl paskolos;
    * Patogumas - galite kreiptis dėl paskolos bet kada ir bet kur.
    * Lanksti suma - jūs nusprendžiate, kiek norite pasiskolinti.
    * Greitas tiesioginis finansavimas - gaukite paskolą per 24 valandas po patvirtinimo.
    * Lanksti palūkanų norma - prieinama 3% palūkanų norma.
    * Aukštos patvirtinimo normos
    * Lankstus grąžinimas - galite pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1–30 metų laikotarpiui.
    * Paprasta internetinė programa.
    * Asmeninės konsultacijos ir patirtis.
    * Jokių paslėptų mokesčių

    Nepraraskite galimybės dėl lėšų trūkumo. Susisiekite su mano įmone dabar, mes galime jums padėti paskolai gauti, nes mes padėjome daugybei asmenų ir organizacijų, kurios visame pasaulyje susidūrė su finansiniais sunkumais

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai atsiųskite mums savo paskolos prašymą:
    El. Paštas: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    „WhatsApp“: +447903159998

    Tarpininkai / konsultantai / brokeriai kviečiami atvesti savo klientus ir yra 100% apsaugoti. Visiškai pasitikėdami dirbsime visų dalyvių labui.
  • peter Martin
    prieš 26 minučių


    Daugiau nesijaudinkite, mes esame čia dėl jūsų! Ar jums reikia greitos paskolos verslui ar apmokėti sąskaitas už 2% palūkanų normą? Mes siūlome verslo paskolą, asmeninę paskolą, būsto paskolą, paskolą automobiliui, paskolą studentui, skolos konsolidavimo paskolą ir kt. nesvarbu, koks jūsų kredito balas. Mes garantuojame, kad teikiame finansines paslaugas daugybei mūsų klientų visame pasaulyje. Ilgiausias laikotarpis nuo 1 iki 30 metų, mūsų paskola svyruoja nuo 5 000 eurų (penkių tūkstančių dolerių) iki 50 000 000,00. (Penkiasdešimt milijonų eurų). Taip pat skoliname JAV doleriais, eurais ir svarais! Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis šiuo el. Paštu: (tinvestor53@gmail.com) „WhatsApp“: +16892107004
  • Ivan Anton
    prieš 0 minučių
    Nebuvau tikras, ar gausiu teisėtą skolintoją internetu, bet kai nebegalėjau susimokėti skolos, mano sūnus gulėjo ligoninės lovoje, kad būtų atlikta operacija, kuriai reikėjo didžiulės pinigų sumos, o man taip pat reikėjo šiek tiek pinigų refinansuoti ir gauti prekę. home.prašiau pagalbos pas draugus ir kai nebeliko vilties nusprendžiau susirasti paskolą internetu ir susiradau LAPO MICRO FINANCE su 2% palūkanų norma ir iš karto pritaikiau savo duomenis kaip nurodyta. Per 48 valandas nuo mano paraiškos pateikimo jie suteikė mano paskolos sumą be paslėptų išlaidų, o aš galėjau pasirūpinti savo sūnaus medicininėmis sąskaitomis, pratęsti nuomos sąskaitą ir sumokėti skolą. Patarsiu kiekvienam paskolos ieškančiam kreiptis į LAPO MOCRO FINANCE su (lapofunding960@gmail.com).
    Whatsapp +447883183014
  • dop
    prieš 57 minučių
    Liudijimas apie tai, kaip gavau paskolą iš dangaus patirties paskola

    geros dienos, ketinantis pareiškėjas, finansams, Mano vardas yra ALEX Marie. Aš esu Lietuvos pilietis, išvykstantis iš Jungtinės Valstijos, aš esu nekilnojamojo turto vystytojas iš Ajovos, Jungtinės Amerikos Valstijos, labai rekomenduočiau gauti paskolą, jei esate galvodamas apie bet kokius finansinius sprendimus arba pasiskolinti pinigų. Jie visada privertė mane jaustis taip, lyg būčiau vienintelis jų klientas, o atsakymų pateikimo laikas buvo neįtikėtinai geras. Noriu padėkoti jiems už puikų klientų aptarnavimą ir už gautas projekto paskolos lėšas 5 550 000,00 €.

    Jei jums reikia paskolos verslo, asmeninių, projektų, investicijų ir skolų konsolidavimo paskoloms, susisiekite su jais toliau nurodytu el. pašto adresu ir būtinai praneškite, kad aš jus nukreipiau.

    Susisiekite su jais šiandien.
    Paštas: contact@skyexperienceloan.com
    apsilankykite jų svetainėje: https://skyexperienceloan.com
  • Cyril Vivian
    prieš 57 minučių
    Please visit
    (http://dradodalovetemple.com)

    i am here to give testimony on how this powerful spell caster called Dr Adoda helped me to fix my relationship. i was heartbroken when my fiancee told me he is no longer interested in marrying me because he was having an affair with the other woman where he work. I cried and sobbed every day, until it got so bad that I reached out to the Internet for help, that was when i read a review about the great work of Dr Adoda, then i contacted him for help to get my lover back, he helped me cast a powerful (reconciliation love spell) and to my greatest surprise after 48 hours of doing the love spell my Fiancee came back on his knees begging me to forgive him We are now happily married and all thanks goes to Dr Adoda Wonders for helping me save my relationship you can contact Dr Adoda through his email address: adodalovespelltemple440@gmail.com or WHATSAPP him on+2348112825421
  • Westlake Loan
    prieš 0 minučių
    Ar jums reikia asmeninės / komercinės paskolos, kad pradėtumėte savo verslą ar sutvarkytumėte namus?
    Refinansuokite verslą arba įsigykite nekilnojamąjį turtą, paskolą sąskaitoms / skoloms apmokėti

    Mes siūlome greitas paskolas su suprantamomis sąlygomis, Paskolos be staigmenų . susisiekite su mumis dabar adresu Loanwestlake@gmail.com
    telegrama___https://t.me/loan59

Parašykite komentarą