Nuotraukos autorius: R.Danisevičius

Keičiasi „Norfos“ darbo laikas, vyresniems žmonėms apsipirkti skiriamos specialios valandos

Nuo antradienio, kovo mėnesio 24 dienos, „Norfa“ prekybos centrai visoje Lietuvoje keičia darbo laiką.

Pirmadieniais – šeštadieniais didžioji dalis „Norfų“ dirbs nuo 7.00 iki 21.00 val. Maždaug ketvirtadalis parduotuvių veiks nuo 7.00 iki 20.00 val., ir tik kelios parduotuvės mažuose miesteliuose dirbs dar trumpiau – nuo 8.00 iki 20.00 val. Sekmadieniais „Norfos“ prekybos centrai prekiaus įprastu laiku, bet ne ilgiau kaip iki 21.00 val. Pirmadieniais – šeštadieniais nuo 7.00 iki 9.00 val. ryto „Norfos“ parduotuvėse laukiami tik vyresni nei 60 metų, o nuo 9.00 val. – ir visi kiti pirkėjai.

„Pirkėjų amžius parduotuvėse nebus labai griežtai kontroliuojamas, tačiau prašome visų jaunesniųjų būti supratingais, gerbti vyresnius ir laikytis nustatytos tvarkos“, – sakė „Norfos“ atstovas spaudai Darius Ryliškis.

Dėl koronoviruso grėsmės, prekybos tinkle „Norfa“ yra įvestos papildomos saugos priemonės. Parduotuvės intensyviai vėdinimos, durų rankenos, prekių vežimėliai ir krepšiai periodiškai dezinfekuojami, prie įėjimų į prekybos sales pirkėjai gali rasti dezinfekcinio skysčio ir vienkartinių pirštinių. Parduotuvių darbuotojai esant poreikiui dėvi medicinines kaukes (šiuo metu yra papildomai užsakyta 100 tūkst. medicininių kaukių), jie turi mūvėti apsaugines pirštines ir naudotis parduotuvėse esančiu dezinfekciniu skysčiu.

Šiomis dienomis „Norfos“ prekybos centrų kasose bus montuojamos stiklo pertvaros, atskirsiančios kasininkus nuo klientų, ir taip juos apsaugodamos. Šiuo metu šalyje veikia 143 „Norfa“ parduotuvės.

 

Komentarai

  • aprašyt kas mūsų mieste vyks, o ne Lietuvos mastu. Ar sunku į tris norfas paskambint ir paklaust, ar pas mus nuo 7 ar nuo 8 dirbs ?neužsigaukit, bet tinginiai esat

Parašykite komentarą