Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 17 d.

Penktadienis ramesnis, tačiau netinkamas užsiimti kuo nors nauju. Diena gera darbams užbaigti, senoms klaidoms taisyti. Palankus metas įvairiems seminarams, ypač skirtiems profesinėms žinioms tobulinti. Palankus laikas įvairioms konsultacijoms, susijusioms su bendravimo problemų šeimoje sprendimu.

Tądien derėtų vengti ginčų – nesistenkite ginti savo nuomonės, nebūkite itin tikri savo teisumu, išklausykite ir įvertinkite ir kitokį mąstymą, kitokį pasaulio matymą.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbesni, jei buvo nespalvoti, jei girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Sapnai susiję su jūsų šeima, taip pat su tėvynės ateitimi. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos, muzikos klausytis – apsauga, globa, parama, duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti.

Blogas ženklas: jei laikrodis sudužtų ar nukristų – nelaimė artimam žmogui, jei akmuo iš apsodo iškristų – nelaimė, apsaugos praradimas, jei sudužtų indas, veidrodis – nusivylimai, konfliktai su artimaisiais.

Geras laikas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga, jei sagą pamestumėte ar drabužis suplyštų – pavyks atsikratyti to, kas jums nereikalinga, išvysti vaivorykštę – susitaikymas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis tinkamas seniems darbams užbaigti, rekomenduojama jį leisti ramiai, šeimos aplinkoje.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite penktadienį malonia dovanėle nudžiuginti artimuosius.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis palankesnis ir tai bus proga taikytis.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis smagesnis – gera proga paskubinti užvilkintą reikalą ir ką nors mielo pasakyti jums brangiam asmeniui (ypač jei dabar santykiai įtempti). Būsite išgirsti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį verta pasikalbėti su išmintingu asmeniu – paklausykite gauto patarimo.

Liūtas (07 23–08 22). Šiomis dienomis venkite ginčų ir labiau pasisaugokite vagių prekyvietėse bei viešajame transporte.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite apdairesni su pinigais, labiau pasaugokite savo turtą. Reikškite mažiau pretenzijų tėvams bei šefui. Ne laikas iš jų ko nors prašyti, juolab reikalauti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį mažiau tikėkitės, kad kas nors paklausys išmintingo jūsų žodžio, tad neprašomi nepatarinėkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nebūkite užsispyrę ginčuose. Šiomis dienomis reikėtų labiau pasisaugoti sukčių, apgavikų, vagių.

Šaulys (11 23–12 21). Itin nereikėtų kuo nors kaltinti sutuoktinio, juolab aiškintis meilės santykių. Ne pats geriausias laikas prašyti bičiulių pagalbos, beje, jums patiems gali tekti suskubti padėti draugui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kad ir kuo užsiimsite, viską tikrinkite, neapsigaukite manydami, kad viskas gerai, – vėliau paaiškės, kad kur nors suklydote ir dėl to laukia įvairūs nemalonumai, nuostoliai.

Vandenis (01 20-02 18). Nepervertinkite savo jėgų bei galimybių: ne laikas avantiūroms – nei reikaluose, nei meilėje. Būkite atidesni, jei jūsų darbas susijęs su gamyba, kūryba ar pramogų verslu. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnio įspūdžio – sulauksite priešingo rezultato.

Žuvys (02 19–03 20). Šiomis dienomis galimi nemalonumai dėl užvilkintų, atidėtų, pamirštų darbų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą