Palmiros horoskopas antradieniui, liepos 28 d.

Antradienis emociškai bus šiek tiek įtemptas, tad venkite nervintis, kitus skubinti ir ant nieko nepykite – ugdykite meilę sau ir artimui. Būkite pasiruošę, kad ne visada jūsų ketinimai, geri norai sutaps su aplinkinių – galite susidurti su aplinkinių nelankstumu, nesupratingumu. Tik neišsigąskite – šiuo metu reikia skirti daugiau laiko, kad būtumėte suprasti, įvertinti.

Ne laikas konfliktuoti, aiškintis, juolab nutraukti santykius – tiek draugiškus, tiek dalykinius, bet tinka analizuoti, su kuo bendrauti. Stebėkite aplinkinius – atsivers tie, kurie linkę jumis manipuliuoti, sukčiauja, apgaudinėja.

Antradienis susijęs su tam tikrais apribojimais, tad svarbu budrumas. Pirma dienos pusė palankesnė – derėtų planuoti svarbesnius dienos darbus. Vėliau imkitės to, ką gerai išmanote. Nesivelkite į ginčus, santykių aiškinimąsi. 15 val. 28 min. prasideda kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai verta atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo. Bus palankus užsiimti tvarkymusi, namų valymu. Tinkamas laikas ir iškrovos dietai.

Svarbi atida kelyje – didesnė avarijų tikimybė. Kelyje gali kilti nenumatytų kliuvinių. Bus svarbu nepažeisti taisyklių ir vengti ginčų, konfliktų su pareigūnais. Labiau tikėtinos vagystės transporte, gatvėje, prekyvietėse. Nebūkite patiklūs su nepažįstamais asmenimis.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą. Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: sudaužyti stiklą – vienatvė; pamesti sagą – liga; jei spyna sugestų, raktas sulūžtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: dažnai nustebti, jei paukštis ant palangės nutūptų, giedras rytmetys.

Avinas (03 21–04 20). Neišsigąskite, jei antradienį kas nors primintų senus neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiktų trūkumų jūsų veikloje. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Ką galite – atidėkite.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį pakaks erdvės ir laiko reikalingam manevrui. Tiesa, jūsų elgesys turi būti ne tik lankstus, bet ir neperprantamas, ypač jūsų konkurentams, priešams. Venkite ginčų su savo pora – tik dar labiau viską supainiosite.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį vertėtų išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą. Jei norite suvokti, kur artimiausiu metu reikėtų tikėtis sėkmės, gilinkitės į savo nuojautas, naują informaciją, kurią gausite artimiausiomis dienomis.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienio nuotaikos smagios, vis dėlto nesupaprastinkite situacijos – povandeninių akmenų jūsų sėkmės laivui reikėtų pasisaugoti. Antrą dienos pusę būkite atidesni vaikams, labiau juos pasaugokite.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis – kiek sunkokas laikas, mat ne viskas bus taip, kaip norėtųsi. Tik nereikėtų nusiminti ir rankų nuleisti: per kelias dienas viskas išsispręs. Tad tiesiog atidėkite reikalus, kurie nesitvarko, nesiaiškinkite santykių, dėl nieko nesinervinkite ir prisiminkite, kad dabar vasara, – reikia ilsėtis.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį venkite darbais apsikrauti. Ne laikas ir dalykiniams įsipareigojimams. Stenkitės savo užduotis atlikti kokybiškai – šios dienos klaidos taps kliuviniu kylant karjeros laiptais. Beje, jūsų atsidavimas arba net sąžiningumas gali būti tikrinamas. Likite nuoširdūs su artimaisiais, ypač vakare.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį daug nenorėkite, stenkitės nusileisti, susitarti – aplinkybės taip klostysis, kad jūsų priešai ir partneriai bus už jus stipresni. Ne laikas finansiniams įsipareigojimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį svarbu nepersistengti, kad ir kuo užsiimsite, – nekelkite vėjo namuose, jei artimieji nepateisins jūsų lūkesčių, neviršykite greičio kelyje, nenorėkite būti greitesni už konkurentus darbe.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį pamėginkite keisti įvykius į juos nesikišdami tiesiogiai. Tiks tvarkyti konfidencialius reikalus. Būkite atidesni sveikatai ir maisto kokybei. Daugiau laiko skirkite poilsiui, miegui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį reikalai pajudės sparčiau, tiesa, kiek kitaip, nei planavote. Labai nepasikliaukite draugų pažadais ir pagalba – gali tekti viską daryti vieniems.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį palanku aiškintis slaptus, nematomus kliuvinius darbe, trukdančius jūsų karjerai. Vis dėlto netinka priimti su veikla, karjera susijusių atsakingų sprendimų. Nevertėtų imtis ir ryžtingų ar pavojingų veiksmų.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis apgaulingas – realaus pavojaus nepastebėsite, o gerą dalyką pražiopsosite. Netinkamas laikas ilgalaikiams susitarimams, ypač su užsieniečiais. Nesugalvokite rizikuoti pinigais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą