Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 30 d.

Sėkmės ir įkvėpimo metas tikriems kovotojams! Ketvirtadienis ir penktadienis iki pavakarės – išskirtinė proga drąsiam ir ryžtingam žingsniui! Pats laikas mėginti laimę. Tiesa, labiau remkitės nuojauta – standartinė logika gali nepasiteisinti. Tiks rizikuoti, jei tai nesusiję su įstatymų ar moralinių normų pažeidimu (tai jau kitą mėnesį atsirūgs ir pusmečiui užkirs kelią sėkmei).

Tiesa, ketvirtadienis kiek nervingas, tad nepraraskite takto, pagarbos bendraudami. Gerbkite kito teisę turėti savo nuomonę, net jei jūsų absoliučiai teisinga. Venkite gilintis į ginčytinus klausimus, ypač jei jie susiję su politika ar religija.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, skraidyti – sėkmė; plaukti vandeniu – sveikata. Matuotis naujus drabužius – turtas, šeimos santykių sutvirtėjimas, vaiko gimimas. Blogai būti nuogam – liga, nesėkmė; ugnį regėti – jėgų praradimas, kančia. Matyti savo atspindį veidrodyje – gali atsiskleisti jūsų paslaptys.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga; jei peilis iškristų iš rankų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartina praleisti su artimaisiais, šeima, vengti bendravimo su svetimais, netinkamas laikas rizikingoms kelionės ir pramogoms.

Avinas (03 21–04 20). Daug ko norėsis ir daug ką suspėsite – nebijokite didžiulio krūvio, įtampos. Veikdami, kovodami jausitės geriau, nei pasyviai stebėdami, kaip sėkmė slysta iš rankų ir kas nors kitas naudojasi jūsų idėja. Raskite laiko ir savo vaikams, ir draugams, ir mylimam žmogui.

Jautis (04 21–05 20). Įsiklausykite į nuojautas, užuominas, patarimus. Stenkitės išgirsti, kas nepasakyta, ieškokite kompromisų ir rasite išeitį iš įgrisusios, įsisenėjusios situacijos. Verta energingai spręsti problemas, susijusias kredito ėmimu, skolomis, mokesčiais, draudimu.

Dvyniai (05 21–06 21). Spręskite aktualiausias karjeros problemas. Tiesa, aplinkybės bus palankesnės, jei paisysite partnerių, sutuoktinio, tėvų nuomonės. Gavę jų pritarimą, palaiminimą galite drąsiai rizikuoti. Jūsų kova turi būti diplomatiška. Siekite visas problemas išspręsti geruoju, pasinaudokite tarpininkais, neatsisakykite draugų pagalbos.

Vėžys (06 22–07 22). Ginkite savo teises darbe, savo naujus sumanymus, aiškinkitės santykius su šefu, tačiau taip, kad nerizikuotumėte darbo vieta. Geras laikas tarnybiniams reikalams tvarkyti, naujai darbo vietai ieškoti, darbo sutarčiai pasirašyti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – geras laikas svarbiems susitikimams, kelionėms. Tiesa, romantiškiems pasimatymams diena netinkama, kaip ir penktadienio vakaras. Šiomis dienomis verta pakovoti už svarbų reikalą, asmeninį pripažinimą, jūsų nuopelnų įvertinimą.

Mergelė (08 23–09 22). Ramybės metas, tad nedarykite nieko, ko nesinori, dėl ko reikia nervintis, įsitempti. Palanku užsiimti namų, šeimos, sutuoktinio reikalais. Būkite atidesni savo šeimos poreikiams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gerojo atsitiktinumo metas, kai reikia rizikuoti: drąsiai, ryžtingai atsisakykite to, kas trukdo sėkmei. Palanku tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su svarbiais asmenimis.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasitenkinimo gyvenimu, nuveiktais darbais, pilnatvės atgavimo metas. Tai džiaugsmingų sutapimų, malonių netikėtumų dienos. Netikėtai gali atsirasti puikių galimybių užsidirbti.

Šaulys (11 23–12 21). Jėgos laikas, kai pakanka pasitikėjimo savo jėgomis ir aplinkinių palaikymo. Šiomis sėkmės dienomis drąsiai mėginkite savo laimę, galima rizikuoti visur. Tiesa, kompromisai su sąžine nepasiteisins. Puiki proga pakovoti ir už mylimo asmens dėmesį. Daugiau bendraukite su vaikais. Ypač ketvirtadienio pokalbiai bus svarbūs.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nereikėtų niekur persistengti, juolab išsišokti bendraujant su vadovybe. Tačiau verta atkreipti dėmesį į tai, kas vyksta jums už nugaros darbe. Nepersistenkite, dirbtinai neskubinkite įvykių – nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Labiau orientuokitės į šeimos valią – jei artimieji palaiko, galite rizikuoti, žengti atsakingą žingsnį.

Vandenis (01 20–02 18). Tai slaptų, nepastebimų permainų metas, jos lems tolesnę jūsų gerovę (ypač materialinę). Būkite atviri naujoms idėjoms, naujiems pasiūlymams, net jei jums atrodo, kad tai beviltiška, – neskubėkite jų atmesti.

Žuvys (02 19–03 20). Pamėginkite tapti stipriausi, geriausi. Nebijokite aukos dėl karjeros. Dabar prasminga susitelkti į svarbiausius dalykinius reikalus. Tinkama proga apsispręsti veikloje. Jei pasiūlys naujas pareigas, naują veiklos sritį, kitą darbą, verta sutikti, tai bus perspektyvu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą