Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 7 d.

Penktadienis netinkamas kuo nors nauju užsiimti – baikite savaitės darbus. Nepatartina priimti atsakingų sprendimų. Padidės įvairių nesusipratimų tikimybė, tad tikrinkite gaunamą informaciją – nebūkite patiklūs. Pasisaugokite sukčių, fantazuotojų, melagių, vagių. Taip pat venkite kitus kritikuoti – galimas dalykas, kad ši bėda, jei dar nėra jūsų, po kiek laiko taps ir jūsų problema.

Diena bus tinkama užvilkintiems piniginiams, turto reikalams tvarkyti, tiesa, nederėtų skolinti pinigų. Palanku aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, imtis bylinėjimosi.

Jei jūsų veikla susijusi su tikslumu, būtina didesnė atida, ypač rašant, skaičiuojant. Neskubėkite apsispręsti ką nors pirkdami – tai gali būti tuščios išlaidos. Nerizikuokite kelyje – galite nepajusti pavojaus.

Gerai naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes ir pan.).

Puiki proga dvejojantiems mesti burtus. Galima mesti monetą per savo namų slenkstį pirma sugalvojus klausimą ir pasirinkus, kuri monetos pusė ką reiškia.

Penktadienį 18 val. 22 min. Venera įeis į Vėžio ženklą ir juo judės iki rugsėjo 6 d. Venera Vėžyje stiprina gerus ryšius šeimoje, skatina nesusituokusius pamąstyti apie šeimą. Daugiau dėmesio skiriama namų jaukumui, patogumui. Puikus laikas įsigyti naujus namus ir į juos kraustytis.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingesni moterims. Jei regėjo kovą, mūšį ar ginklus, jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui; šeštadienį patartini ramūs, duslūs tonai, vengtinos ryškios spalvos, ypač raudona, oranžinė; sekmadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys; pirmadienį palanki raudona, juoda, vengtina pilka, ruda, violetinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį būkite atsargesni – imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. Tai dvilypis metas, kai galite netikėtai susivaidyti (dėl nesusikalbėjimo, neteisingai suprastų principų), susižeisti ar patekti į avariją.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis atneš gerų pokyčių. Ypač vakaras palankus bendrauti, svarbiems susitikimams – galimos šaunios naujos pažintys ir geri pokyčiai. Vakare gauta informacija ypač svarbi (kaip patarimas, įspėjimas, vaistas), taip pat reikšmingi išgirsti pasiūlymai – tiek dalykiniai, tiek asmeniniai.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį irgi tinka spręsti profesines problemas. Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Na, o vakaras bus sėkmingas rengiant draugišką vakarėlį – pasikvieskite seniai matytų draugų.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis šaunus – būsite pakankamai išmintingi, kad galėtumėte spręsti painius klausimus. Vakare tinka aplankyti tėvus ar buvusius bendradarbius.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį pervargsite, jei nemokėsite atseikėti pirmaeilių darbų nuo antraeilių, būtinų pokalbių nuo tuščių. Vakaras puikus mažai šeimos šventei.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienis apgaulingas – venkite impulsyvių sprendimų. Verta stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais ir antrąja puse – šį mėnesį pajusite, kaip reikalinga jų parama.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį sutelkite jėgas, kad baigtumėte visus svarbius darbus ir tesėtumėte neįvykdytus pažadus – ne tik darbe, bet ir namuose. Neatsisakykite niekam padėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis šaunus – atsiranda galimybė nesunkiai išspręsti senus sunkumus. Tai geras laikas ne tik svarbiai veiklai, bet ir romantiškam pasimatymui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį geriausia ilsėtis. Tiesa, labiau atsižvelkite į šeimos valią, tik po to – dalykiniai reikalai bei šefo, kolegų interesai. Jei teks rinktis, kur užbaigti visus darbus, – namai turi būti pirmoje vietoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį būkite lankstesni, draugiškesni – pasieksite tikrai puikių rezultatų. Vakarą skirkite šeimai. Beje, šiandien tiktų įsigyti tai, apie ką seniai svajojote.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį pats laikas sunkiems, privaliems darbams nudirbti. Na, o sprendžiant finansines problemas gali tekti tenkintis kukliais vaisiais. Tai geras metas rinktis dietą. Palanki diena organizmui valyti.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis geras lyderiams, siekiantiems apie save suburti daugiau žmonių, suvienyti kolektyvą. Bus svarbu elgtis energingai, bet ne agresyviai. Vakare gerai apsilankyti kavinėje, restorane.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą