Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 10 d.

Pirmadienis itin nesmagus, net pavojingas, tad svarbu likti ramiems ir turėti savo nuomonę, nereaguoti į provokacijas. Saugokitės, kad netaptumėte kieno nors kvailo fanatizmo, per didelių norų auka.

Tai bus būdinga ir tolesniam sudėtingam laikui, kuris prasidės pirmadienį ir truks iki 24 d. Šis metas, kupinas maišto, nebus tinkamas svarbioms permainoms, naujiems projektams, kelionėms. Tuščia bus ir teisybės ieškoti, tikėti įvairiais pranašais ir tais, kurie kvies viską perdaryti, perdalyti, protestuoti, kovoti. Ambicijos taps itin jautrios ir žmogumi bus lengva manipuliuoti.

Šios dienos nepalankios ne tik keliautojams, bet ir politikams, dvasininkams, kariškiams, vyrams apskritai.

Nepalanku bus pirkti vertingą darbo techniką, ginklus.

Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų (ypač galvos), autoavarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą – iš jo pagalbos sulauksite. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius, – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – aukštesnių jėgų apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis; jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga; jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas jokiems svarbiems reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti; patartina nešioti baltų, rožinių, alyvinių tonų drabužius, vengtinos – juoda, pilka, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis žada nuostolius.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį pasisaugokite provokacijų.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis netinkamas svarbiems susitikimams.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį gali tekti keisti būsimus planus. Ne laikas ką nors keisti, tvarkyti svarbius finansinius, nekilnojamojo turto reikalus, aptarinėti šeimos biudžetą.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis nepalankus priimti karjeros sprendimus.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį geriau nevykti į keliones ir netvarkyti reikalų su užsieniečiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį dėl neišspręstos senos problemos, finansų stygiaus, kieno nors nepareigingumo, aplaidumo gali suirti svarbus reikalas. Mažiau planuokite ir pasikliaukite draugais, partneriais – tai padės išvengti nemalonių gyvenimo staigmenų.

Skorpionas (10 24–11 22). Atidėkite pirmadienį visus reikalus į šoną – galite susidurti su nepaaiškinamomis, neįveikiamomis kliūtimis ir sugadinti nuotaiką sau ir artimiesiems. Venkite ginčų su sutuoktiniu – teisybės vis vien nerasite.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis žada rūpesčių ir traumų darbe. Saugokite sveikatą ir reputaciją.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį pasisaugokite apgaulių.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams, išvykoms – geriausia likti namie.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį būtina atida, kad ir kuo užsiimsite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą