Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 18 d.

Antradienis sudėtingas – baigiasi Mėnulio mėnuo, stinga gerų emocijų, gerų norų ir jėgų. O jei ir kils kokių nors sumanymų, ketinimų, jie bus apgaulingi ir atrodys geriau, nei yra iš tiesų.

Pakaks įtampos, konfliktų. Ne laikas aiškintis santykius, kovoti už teisybę. Būtina didelė atida, kad ir kuo užsiimsite, – neskubėkite, viską tikrinkite, savo darbus atlikite kokybiškai. Vis dėlto būsite sumanūs, išradingi ir jums pavyks įveikti net sudėtingas užduotis. Derėtų susitelkti į darbų užbaigimą, apibendrinimą. Naujų darbų nepradėkite, svarbių susitarimų netvirtinkite.

Atsiribokite nuo neprivalomo bendravimo, užsiimkite tik tuo, kas jums priklauso.

Išlieka didesnė gaisrų, sprogimų tikimybė – būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, karštais daiktais ir valgiais.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti šventes, pasilinksminimus – įgysite turto ir globėjų. Ugnis reikštų, kad nugalėsite priešus, o žaibas – esmines geras permainas. Košmarai susiję su neturtu, ligomis, kančia.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar kokį metalinį daiktą, juolab pasisavinti – prasidės nelaimės; jei lūžtų lazda, skėtis, žiedas, raktas, namuose kas nors savaime užsidegtų ar suplyštų užuolaida, staltiesė, lovatiesė ir pan.

Geras ženklas: jei kelis kartus gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai mėlyna, vengtinos – geltona, liuminiscencinės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį jausitės stiprūs ir sumanūs, galite net kitiems padėti. Vis dėlto nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis – jokių avantiūrų. Labiau pasaugokite vaikus.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį labiau savimi pasirūpinkite – ne laikas jaudintis, sielvartauti. Ir nesistebėkite, jei tektų išgirsti priekaištų ne tik darbe, bet ir iš artimųjų. Diena netinkama svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams. Vadovybės geriau vengti.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį gal ir pasirodys viskas lengva ir paprasta, tačiau dažniausiai tai bus tik sūris spąstuose. Pasistenkite labiau susikaupti ir mažiau kalbėti, juolab žadėti – per neapgalvotus veiksmus ir žodžius pakliūsite į bėdą.

Vėžys (06 22–07 22). Tai, kas jus šiuo metu jaudina, ko jums dabar norisi, gali būti netikra arba nebūtina. Kad vėliau netektų gailėtis, likite santūrūs. Jokių priekaištų sutuoktiniui, mylimam asmeniui ir šefui (ypač antradienį).

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį neskubėkite – impulsyvumas nebus rezultatyvus. Nepasiduokite provokacijoms tiek tvarkydami reikalus, tiek bendraudami su artimaisiais ar vairuodami. Venkite beatodairiško entuziazmo.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis – nesmagus metas, kai imama nerimauti be priežasties. Geriausia būtų likti namuose, ilsėtis ir atsiriboti nuo aplinkinių. Bendravimo venkite, taip pat neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite. Saugokite savo turtą ir sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį nepervertinkite savo gebėjimų, paklausykite artimųjų, draugų įspėjimų, abejonių. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – netikusi diena ko nors naujo imtis darbe, su vadovybe aptarinėti veiklos perspektyvas. Mokėkite laiku nusileisti (tiek darbe, tiek namie) ir mažiau iš kitų reikalauti.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį pasistenkite likti supratingi ir atidūs bendraudami, dirbdami, keliaudami. Galimos problemos dėl per didelio ambicingumo, nesiskaitymo su aplinkinių, ypač valdininkų, kelių policijos, nuomone.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šį sunkųjį antradienį nevertėtų pasiduoti pagundai į viską nusispjauti. Toks netikęs pasaulis jums pasirodys tik šiandien. Vis dėlto būkite atsargūs darbe, kelyje. Geriausia tądien būtų pamiršti reikalus ir ramiai ilsėtis.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis – savotiško susipriešinimo laikas, kai galimi nesusipratimai tarp dalykinių partnerių, taip pat tarp sutuoktinių.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį net nedidelės problemos darbe ar nesklandumai asmeniniame gyvenime privers jaudintis. Todėl būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei, tai padės užbėgti nemalonumams už akių. Stenkitės likti korektiški kolegų atžvilgiu. Saugokite sveikatą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą