Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugpjūčio 20 d.

Ketvirtadienis kiek įtemptas, nervingas, kai norisi nesutikti, ginčytis, įrodinėti savo teisybę, tačiau daugiau laimėsite, jei patylėsite ir labiau įsigilinsite į svetimus žodžius (net jei pasirodys, kad kalba kvailokas, jūsų dėmesio nevertas žmogus).

Reikalas tas, kad šiandien Merkurijus įėjo į savo jėgos ženklą Mergelę, tad reikėtų būti atidesniems, ką aplinkiniai kalba (ir nesvarbu, kieno lūpomis tie žodžiai bus ištarti), – dabar galite gauti vertingą patarimą, pranašišką pastabą, pamokymą.

Ketvirtadienis puikus fizinėms treniruotėms, tinkamas sunkiems darbams, drąsiems sumanymams įgyvendinti. Naudinga atkaklaus kovotojo pozicija – tai aktyvus laikas. Abejojantiems, bijantiems rizikuoti verta slėptis. Palanku už ką nors kovoti, ginti principus, rizikuoti, lenktyniauti, pradėti tokius darbus, kuriuos galima greitai atlikti.

Gerai daugiau sportuoti, bėgioti. Netinka liūdėti ir ką nors užbaigti, nepalanku rašyti laiškus, užsiimti azartiniais žaidimais.

Diena palanki pirkti sidabrą, sidabrinius toteminių gyvūnų atvaizdus.

Ketvirtadienį 4 val. 31 min. Merkurijus įeina į Mergelės ženklą ir judės juo iki rugsėjo 5 d. Kai Merkurijus Mergelėje, puikus laikas sisteminti žinias, dokumentus, racionalizuoti savo veiklą. Itin darbingi taps asmenys, kurių veikla susijusi su racionaliu mąstymu. Palankus metas dirbantiems mokslo, medicinos, aptarnavimo sferose.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti valgį, galvos apdangalus – sėkmė tvarkant piniginius reikalus. Blogai – mirusiuosius, kapines, ginklus, kraują, pinigus.

Blogas ženklas: jei sulūžtų metalinis daiktas, peilio ašmenys – gresia pavojus, nužiūrėjimas; sušlapti, būti netyčia vandeniu aplietam – jūsų paslaptis gali paaiškėti; pamesti sagą – apsaugos praradimas; jei jums sėdint sulūžtų kėdė, lipant laiptai, gulint lova – neturtas, šeimos iširimas.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite dabartinius išbandymus; įsipjauti, įsidurti – atsikratysite to, kas nereikalinga gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą – nugalėsite priešus; rasti pamestą peilį – sėkmė (jei jį paimsite ir toje vietoje paliksite monetą – noro išsipildymas, pergalė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis tinkamas susikaupusiems darbams atlikti. Neatsisakykite užkraunamų papildomų darbų, pareigų – viską spėsite. Ir pasistenkite labiau suprasti kitus (ypač artimuosius), pagelbėti, kuo galite.

Jautis (04 21–05 20). Tai, ką ketvirtadienį nuveiksite, atneš sėkmę. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą. Tinkamas laikas pradėti kartu sportuoti. Gera proga labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis puikiai tinkamas ką nors svarbaus nuveikti namuose – artimieji ir draugai jums ateis į pagalbą. Beje, labiau atsižvelkite į šeimos valią. Namai tądien turi likti pirmoje vietoje.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi. Nepraleiskite progos pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu – jei būsite nuoseklūs ir kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienio pasiūlymai naudingi – juos verta priimti. Tiesa, būkite atidūs, kuo galite kitiems padėti, palanki proga ir dovaną įteikti.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis tinkamas imtis to, kam niekaip negalite prisiruošti (tiesa, tai neturi būti visiškai naujas darbas). Tai, ką nuveiksite, suteiks stabilumo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Praeitis sugrįžta, apversdama planus, priversdama keisti sprendimus. Ketvirtadienį verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Tinka su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, su kuriuo kadaise dirbote.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį tinka kurti veiklos planus, projektus. Pavyks suprasti, kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti, į ką atsiremti.

Šaulys (11 23–12 21). Jūsų laikas dar neatėjo. Neskubinkite įvykių, nesiveržkite į priekį. Nepykite ant nieko dėl pastabų, kritikos. Sulaukite kito antradienio. O kol kas kantriai vykdykite savo pareigas ir mokėkite padėkoti likimui už tai, ką turite. Daugiau dėmesio skirkite tėvams, labiau paisykite jų valios.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį palengva viskas išsispręs sklandžiai, sulauksite dėmesio iš draugų, iš jums svarbaus asmens, nors galima ir anoniminė pagalba. Galima dovana ar nelaukti pinigai (nors patiems irgi palanku įteikti dovaną). Tiesa, piniginiams, turto reikalams tvarkyti nėra itin geras laikas – būsite pernelyg patiklūs (geriausia tai atidėti kitai savaitei).

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį galite sulaukti netikėtos pagalbos, pinigų (ko gero, iš senų draugų). Kita vertus, nepamirškite, kad neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas, skola gali virsti kliuviniu. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Svarbu labiau prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą