Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugpjūčio 22 d.

Savaitgalis – permainų metas. Saulė įeis į Mergelės ženklą – keisis mūsų prioritetai, santykis su pasauliu. Tai bus šuolis nuo didelių dalykų, nuo patoso prie ko nors labai mažo, nematomo, bet to, kas yra visa ko esmė. Detalės, smulkmenos vaidmuo taps lemtingas.

Ramus ir taikus bus šeštadienis, šią dieną vertėtų skirti darnai šeimoje puoselėti. Būkite atidesni artimųjų poreikiams. Mokėkite iki galo išgirsti, ką sako vaikai, suprasti, ko nori sutuoktinis. Būkite atidūs tėvų įspėjimams, baimėms.

Diena palanki atsiprašyti, taikytis, nutrūkusiems santykiams atnaujinti. Jei tądien užsimegztų naujas ryšys, tikėtina, kad esate susieti senais karminiais saitais – jau buvote drauge ankstesniame gyvenime.

Šeštadienis tinkamas esminiams tvarkymosi darbams. Palanku įrengti vandens valymo įrenginius, daugiau maudytis šaltame vandenyje.

Labiau save turėtų pasaugoti vyresnio amžiaus asmenys, vadovai. Tai nepalankios dienos sportininkams, kariškiams, vyrams apskritai.

Šeštadienį 18 val. 46 min. Saulė įeina į Mergelės ženklą. Tai bus puikus laikas savianalizei, vidiniam pasauliui pertvarkyti. Mergelė – medicinos ženklas, siejamas su pareiga, tyrumu. Kitaip tariant, šiuo metu derėtų gydyti kūną ir sielą.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti žemę, joje dirbti, matyti ar valgyti duoną. Blogai būti nuogam, išvysti žaibą, kur nors važiuoti.

Blogas ženklas: sutikti žmogų su tuščiais kibirais, jei atjungtų vandenį jums prausiantis, susižeisti iki kraujo, indus daužyti; raudona spalva.

Geras ženklas: sutikti žmogų su pilnais kibirais, jei kas nors netyčia vandeniu aplietų, kojas sušlapti (kažkas prisiima jūsų nuodėmes); sidabriniai, žydri tonai.

Avinas (03 21–04 20). Venkite ginčų ir priekaištų – kad ir kokios pateisinamos jūsų pretenzijos būtų, vis tiek liksite neteisūs. Būkite atidesni ir švelnesni sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atlaidesni, nesierzinkite dėl niekų – jums vėl atsivers naujų galimybių. Pasistenkite ką nors nuveikti šeimos labui ir būkite atidesni seneliams.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis kiek smagesnis, tačiau sekmadienis sudėtingas, traumingas. Būkite atidesni sveikatai – ginčai su sutuoktiniu bus itin žalingi.

Vėžys (06 22–07 22). Neverta kur nors vykti šeštadienį – namuose jausitės saugesni, ramesni, čia jums labiau seksis. Geriausia kviestis pas save draugus, giminaičius ir mylimą žmogų.

Liūtas (07 23–08 22). Susitikimams su jums reikalingais asmenimis savaitgalis visiškai netinkamas. Jei teks bendrauti, stenkitės daugiau išgirsti nei pasakyti, ir tai svarbu ne vien solidumo sumetimais. Būkite atidesni kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Daug nenorėkite, neplanuokite – tai, ko labai norėsite, bus nepasiekiama. Stenkitės duoti, o ne reikalauti, imti. Pasisaugokite vagių, sukčių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Įtemptos, nemalonios dienos – gali tekti mokėti už ankstesnes klaidas ir išgirsti ne vieną priekaištą (nebūtinai teisingą).

Skorpionas (10 24–11 22). Skirkite savaitgalį ramiam poilsiui, atsisakykite bent šeštadienį nereikalingo bendravimo.

Šaulys (11 23–12 21). Ne pačių smagiausių naujienų, staigmenų dienos. Labiau sutelkite dėmesį į smulkmenas – nežymi draugo užuomina, atsitiktinai išsprūdęs mylimo žmogaus ar vaiko žodis padės teisingai susiorientuoti, suprasti, kas ką nuo jūsų slepia.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis ir pirmadienis – nebloga proga sugadinti santykius su tais, kuriuos mylite, vertinate, gerbiate. Likite pozityvūs, nes savaitgalį situacija visai be reikalo jums pasirodys blogesnė, nei yra iš tiesų.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį vertėtų paviešėti pas artimus žmones, giminaičius ar gerus draugus.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau rizikuokite, dėl nieko nesijaudinkite – dėl to galite įsivelti į konfliktą, sulaukti nuostolių ir kitokių nemalonumų. Savaitgalis žada nenumatytas išlaidas kelyje arba per svečius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą