Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 26 d.

Trečiadienis – pasyvus metas, kai reikia daugiau miegoti, ilsėtis gamtoje prie vandens telkinių. Tai meditacijos laikas, geras savianalizei, baimei įveikti. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, artimiesiems. Nepersidirbkite.

Netiks ir ką nors nauja pradėti. Beje, nuo 16 val. 4 min. prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai neverta apskritai jokių svarbių reikalų tvarkyti. O pirma dienos pusė tinkama baigti uždelstus darbus, susitaikyti, skolas grąžinti. Vertėtų ryte iš namų išnešti ir šiukšles, šlamštą.

Trečiadienį vengtinos tolimos kelionės. Vakaras itin nepalankus viešnagėms, švęsti, pramogauti. Vengtini svaigalai. Būkite atidesni maisto kokybei – galimi apsinuodijimai.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik tuo atveju, jei regėjote gausų žmonių susibūrimą. Toks sapnas labiau susijęs ne su jumis, o su aplinkiniais, valstybe.

Blogas ženklas: jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų – nuostoliai, apgaulės, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – draugo priešiškumas, artimo žmogaus išdavystė, žalinga priklausomybė nuo artimųjų, netyčia sušlapti, vandenį išlieti – jūsų paslaptis gali išaiškėti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, jei paukštis pažymėtų jūsų daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus iki 17 val. 19 min. – tai netinkamas laikas ką nors nauja pradėti, įsipareigoti; palankūs ryškūs tonai, vengtinos tamsios, niūrios spalvos, ypač mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį gresia pavojai dėl nesugebėjimo realiai įvertinti situaciją, galite žengti neapgalvotą žingsnį. Ypač vakaras apgaulingas – nė nepastebėsite, kaip jus suklaidins koks nors autoritetą turintis asmuo.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis gana sudėtingas, ypač po 16 val. Nerizikuokite niekuo, nesivelkite į azartinius žaidimus – gresia netikėti nuostoliai, praradimai. Galite nusivilti draugu, artimu žmogumi, mylimu asmeniu. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų – per juos galimos apgaulės, vagystės.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis iki 16 val. neblogas įvairiems susitikimams, deryboms, tiesa, nebūkite tikri, kad jums duotas žodis bus ištesėtas. Nemėginkite nieko mėgdžioti – svetimas pavyzdys gali suklaidinti. Būkite atidūs, kad vakare nepristigtų kantrybės bendraujant su antrąja puse.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį, nors jūsų nuotaikos bus darbingos, nepatartina niekuo sunkiu užsiimti, ypač po 16 val. Svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei viešosiose vietose. Ir nepamirškite tądien dažniau ilsėtis. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį, jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu, iki pavakarės galite nemažai nuveikti ir sulaukti puikių rezultatų. Vakare labiau pasaugokite vaikus – jie bus konfliktiški, linkę susižeisti. Nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį niekuo rimtu neužsiimkite – tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Ir neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – įdomių naujienų ir lemtingų susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją bei pasiūlymus, gautus po 16 val. Vakare būkite atsargesni kelyje. Pasisaugokite vagių.

Skorpionas (10 24–11 22). Tiesioginės naudos iš trečiadienio veiksmų nesulauksite, tačiau jei žvelgsite toliau, suvoksite, kad tai būsimos sėkmės pagrindas. Beje, iki 16 val. neblogas laikas susitikti su skolininkais, pasikalbėti su šefu, nenorinčiu mokėti tiek, kiek jums priklauso.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis aktyvus, tačiau daug tai dienai neplanuokite. Iki 16 val. verta imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar kuriuose turite vadovauti kitiems. Vakare neverta pirkti vertingų daiktų – išlaidos nepasiteisins.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – poilsio diena, kai nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų, o jei neišvengiamai teks ką nors atsakingo daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų, darykite trumpas poilsio pertraukas. Vakarop gali itin pristigti atidumo bei atsargumo.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis iki 16 val. smagesnis, tačiau vėliau turite progą ir į rimtas problemas įsivelti, kai ką gero sugadinti. Tai laikas, kai patiriama žala dėl laisvės bei laisvo pasirinkimo, taip pat draugų neigiamos įtakos. Kvailiausia, ką galima šiandien padaryti, pasakyti „visada“ arba „niekada“.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienio pirma pusė tinkama pokalbiui su šefu. Pasistenkite nepasiduoti intrigantų provokacijoms – jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis. Ir mažiau dalykitės su aplinkiniais (ypač bendradarbiais) savo svajonėmis, gražiais planais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą