Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugsėjo 6 d.

Sekmadienio pirma pusė iki 13 val. 40 min. gana nervinga, reikėtų vengti ginčų, įsipareigojimų, labiau pasisaugoti sukčių, apgavikų, melagių, vagių. Netiks pirkti nieko vertingo.

Visą dieną patartina atsiriboti nuo svetimų. Rinkitės, su kuo bendrauti, ir venkite tų, kurie perša savo draugiją, bando įtikinti savo nuomonės teisingumu. Sekmadienį netiks skolinti ir skolintis pinigų, taip pat jų grąžinti.

Gera proga mesti burtus prie savo namų slenksčio dvejojantiems, besirenkantiems. Senovės Persijoje darydavo taip: išėjus į lauką mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar kokį nors kitą sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendus, kuri pusė ką reiškia).

Sekmadienį 10 val. 23 min. Venera įeina į Liūto ženklą ir juo judės iki spalio 2 d. Kai Venera Liūte, galima aiškiai suvokti ir patirti, kas yra gyvenimo, kūrybos, meilės, vaidybos, pasirodymų ir pramogų, žaidimų džiaugsmas. Palanku ieškoti mecenatų.

Iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote kovas, ginklus, – tai būsimų kovų, permainų ženklas. Moterų sapnai reikšmingesni.

Blogas ženklas: jei sustotų ar imtų vėluoti laikrodis, jei sudužtų veidrodis, susižeisti iki kraujo, jei vėjas langus atvertų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, išlieti pieną.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, rasti veidrodžio šukę, jei laikrodis imtų skubėti.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų šiltas dėmesys padės pakreipti santykius su jums svarbiu žmogumi palankesne linkme sekmadienį.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį derėtų vengti bendravimo su nepažįstamais žmonėmis, svetimomis kompanijomis. Sekmadienis – puiki diena nudžiuginti artimuosius pietumis ar vakariene.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį venkite neapgalvotų išlaidų ir daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti – jums reikia tikro poilsio, geriau vienatvėje.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį geriausia pamiršti dalykinius rūpesčius ir pasidžiaugti bendravimu su artimaisiais.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį prasidės geros permainos santykiuose su jums brangiais žmonėmis. Gerai tądien aplankyti tėvus ir įteikti kokią nors dovaną.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis bus puikus ir vakarykščiai nesusipratimai pasirodys juokingi. Tai geras laikas kelionei, turistiniam žygiui. Tiesa, diena nebus palanki bendrauti su svetimais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jus džiugins susitikimai su seniai matytais draugais, gerbėjais ar gerbėjomis. Tiesa, jei turite porą, pasistenkite šiomis dienomis savo laiką skirti tik antrajai pusei.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūsų nuoširdžios pastangos bus deramai įvertintos sekmadienį. Tiesa, santuokiniams saitams stiprinti palankesnė bus antra dienos pusė.

Šaulys (11 23–12 21). Vienišiems nederėtų atsisakyti kvietimų į svečius sekmadienį – toli nuo namų laukia pasisekimas meilės fronte.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienio pirmą pusę nesiimkite aiškintis santykių su savo pora, kitaip padaugės painiavos dėl meilės. Kad ir kas jums pasirodys, ne laikas ryžtingiems veiksmams.

Vandenis (01 20–02 18). Neverta kur toli vykti, nebent pas tėvus, giminaičius. Labiau pasirūpinkite jų savijauta sekmadienį.

Žuvys (02 19–03 20). Spręskite šeimoje susikaupusias problemas – rasite tinkamą išeitį. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą