Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugsėjo 16 d.

Trečiadienis gana kontrastingas. Nors tai kritinis Mėnulio mėnesio pabaigos laikas, itin sudėtinga ir paini bus tik pirma dienos pusė, kai neverta imtis nieko sunkaus, atsakingo. Vėliau, nuo 13 val. 10 min., atsiras daugiau aiškumo, imsite geriau orientuotis situacijoje, tad svarbesnius, sudėtingesnius reikalus atidėkite popietei, kai bus lengviau analizuoti, suprasti, vertinti.

Tiesa, visa diena netinkama nieko naujo pradėti, žadėti, įsipareigoti. Reikėtų orientuotis į darbų užbaigimą, klaidų paiešką bei taisymą.

Šiomis dienomis tapsime itin priklausomi nuo praeities poelgių, veikiami ir anksčiau padarytų klaidų, ir gerų sprendimų. Teks išvysti ir įsisąmoninti (laiko yra iki ketvirtadienio 14 val., kai stos jaunatis), ką darėme blogai, o ką gerai.

Dienos nepalankios pinigams investuoti, kelionėms. Gali komplikuotis bendravimas su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli.

Šis metas nepalankus politikams, teisėsaugos, teisėtvarkos atstovams, muitininkams, grožio industrijos atstovams, finansininkams, buhalteriams, pedagogams, keliautojams, taip pat mokiniams.

Palanku iš namų išnešti šlamštą. Tinkamas laikas organizmui valyti, palankios iškrovos dietos, ypač siekiant sulieknėti, sumažinti talijos apimtį.

Iš antradienio į trečiadienį geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, jūs neturite rimtų problemų. Gerai regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę, tačiau dažniausiai šios nakties sapnai apgaulingi.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį būtinas didesnis apdairumas bendraujant, tvarkant reikalus; palankios spalvos – gelsva, žydra, vengtinos – raudona, oranžinė, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį reikalai gali strigti. Neatsisakykite gaunamų pasiūlymų antrą dienos pusę, tiesa, neskubėkite įsipareigoti. Būkite pagarbesni asmeniui, kurį mylite, dėl niekų nesugadinkite santykių.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį, net jei jausitės puikiai, tai nereiškia, kad galima imtis avantiūrų. Raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite antrą dienos pusę opiomis temomis (draugai, romantiški nuotykiai, mokslai, žalingi įpročiai). Svarbu taikytis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite. Antra dienos pusė palanki pertvarkoms namuose – atsirinkite, ko jums nereikia, ir atiduokite kitiems.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienio antra pusė nebloga užvilkintiems reikalams tvarkyti. Bet kokiu atveju jums primins užmirštus įsipareigojimus. Neskubėkite ryte išeidami iš namų – galite ką nors svarbaus pamiršti. Ir venkite žadėti, įsipareigoti.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienio pirma pusė nekokia, tačiau vėliau pasijusite geriau ir gauti pasiūlymai, susitarimai bus perspektyvūs (tiesa, greitos naudos nebus). Svarbius bei skubius finansinius reikalus patartina tvarkyti po 13 val. Ryte neverta aiškintis santykių sutuoktiniams – galite susipykti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį aplinkiniams darysite nemenką įspūdį ir įtaką. Jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo sutuoktinį, vaiką, mylimą žmogų ar viršininką, pasikalbėkite su jais antrą dienos pusę. O ryte iniciatyvos reikšti nederėtų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis sudėtingas, ypač pirma pusė. Imkitės tik to, kas iš tiesų neatidėliotina, ir dažniau įsiklausykite į intuiciją. Reikalams tvarkyti, darbams bei meilės pasimatymui sėkminga tik antra dienos pusė.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienio pirma pusė gana sudėtinga, kai tenka taikytis su aplinkybėmis, su kieno nors norais, reikalavimais, net gali tekti ko nors atsisakyti, kai ką paaukoti, keisti planus. Nenusiminkite ir nebijokite likti dosnūs.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį likite lankstūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų ir draugų nuomonę, patarimus ir šiandien (ypač antrą dienos pusę) nemažai nuveiksite. Po pietų verta spręsti bendravimo nesklandumus darbe, o namiškiams paaiškinti apie savo karjeros ketinimus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį palengva viskas ims rimti. Jei norite pasišnekėti jums opiu klausimu, skirkite tam antrą dienos pusę: jus išgirs, supras, įvertins.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį nekelkite sau aukštų reikalavimų ar bent jau daug darbų neapsiimkite – nepajusite, kaip persitempsite. Antra dienos pusė tinkama spręsti skolų, mokesčių problemas.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienio pirma pusė ne itin smagi – galite susidurti su kritika, neteisingais vertinimais. Tačiau vakarop kai kas pasisuks į gera.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą