Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugsėjo 26 d.

Šeštadienis nepalankus iki 17 val. 49 min. – dera tvarkytis, atsisakyti ko nors nereikalingo, netinka bendrauti ar svarbiais reikalais užsiimti. Baikite senus darbus, grąžinkite skolas, taikykitės – taip paruošite dirvą naujai sėkmei.

Iki to laiko nederėtų organizuoti švenčių – tai blogas laikas pramogauti, svaigalams vartoti. Labiau tikėtini ir apsinuodijimai maistu. Kelyje reikalinga didesnė atida. Vėliau prasideda palankus metas, tinkamas įvairiems susitikimams, šventimams, viešnagėms.

Sekmadienį 10 val. 42 min. Merkurijus įeina į Skorpiono ženklą ir juo judės ilgai (dėl retrogradinio judėjimo nuo spalio 14 d. iki lapkričio 3 d.) ir nuo lapkričio 10 d. iki gruodžio 1 d. Kai Merkurijus yra Skorpiono ženkle, mąstymas ir vertinimai tampa skeptiškesni, kritiškesni. Keičiasi ir bendravimo stilius – atsiranda slapta ironija, sarkazmas. Daugėja konfliktų, intrigų, nelaimingų atsitikimų darbe ir namie. Aktyvėja šnipinėjimas, sekimas, šantažavimas svetimomis paslaptimis, ypač susijusiomis su nelegaliais pinigais, seksu, slaptais meilės ryšiais. Kita vertus, šis laikas verčia daugiau pamąstyti apie amžinąsias vertybes, mirtį ir mirusiuosius, apie pomirtinį gyvenimą. Stiprėja nuojautos, ryškėja ekstrasensiniai sugebėjimai.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai regėti grybus, žuvį, paukščius, kur nors plaukti, blogai – ugnį, gyvates, sapne kirpti plaukus ar kitaip jų netekti.

Blogas ženklas: netyčia sudaužyti stiklą, indą – vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi; jei užraktas sugestų ar raktas sulūžtų – nuskurdimas arba giminaičio mirtis.

Geras ženklas: dažnai nustebti – laimė; ryte išėjus iš namų išgirsti vaiko juoką ar išvysti žaidžiančius vaikus – būsimas turtas; jei nuo ankstaus ryto giedras dangus.

Avinas (03 21–04 20). Net jei jūsų įtarimai dėl mylimo asmens ar sutuoktinio teisingi, šeštadienį ne laikas ką nors aiškintis, juolab ką nors spręsti – tai iliuzijų metas. Šeštadienį tiesiog paieškokite kokio nors smagaus darbo namų ūkyje. Šeštadienio vakaras bus džiugus, jei aplankysite senus draugus.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį iki pavakarės bus visos sąlygos susipykti su artimaisiais, jei būsite pernelyg reiklūs, griežti. Vis dėlto vakaras jus maloniai nustebins.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis iki pavakarės gana apgaulingas – neplanuokite nieko svarbaus ar rizikingo. Tiesa, vėliau galima mėginti laimę.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgalis gana įtemptas, tad vertėtų atsiriboti nuo rūpesčių bei reikalų ir tiesiog gerai pailsėti. Būkite atidūs ir atsargūs – didesnė traumų, buitinių avarijų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis iki pavakarės gana nesmagus – nepalanku vykti į keliones ir viešnages, nepatartina priekaištauti sutuoktiniui, kad nesugeba įgyvendinti visų jūsų norų. Vis dėlto vakaras bus puikus – aplankykite bičiulius. Svečiuose galimos ir lemtingos romantiškos pažintys, tad vienišiems nereikėtų užsisėdėti namuose.

Mergelė (08 23–09 22). Nepasiduokite provokacijoms pirmą šeštadienį pusę ir labiau pasaugokite sveikatą. Geriausia poilsio dienas skirti pertvarkymams namuose ir įvairioms sveikatingumo procedūroms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gana apgaulingas šeštadienis iki pavakarės. Kad ir kas nutiktų, geriau nepriimti radikalių sprendimų, ypač mylimo asmens atžvilgiu. Vis dėlto šeštadienio vakaras – džiugus, išskirtinis.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei neturite savų problemų, galite nukentėti dėl svetimų rūpesčių. Padėti neatsisakykite, tačiau pasvarstykite, ar kartu su bičiuliu (giminaičiu, kaimynu) nedarote klaidos?

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienio pirmą pusę ir net sekmadienį gali klaidingai pasirodyti, kad net patys artimiausi žmonės, vaikai, mylimas asmuo, draugai jūsų nepalaiko, nesupranta. Vis dėlto jūsų laukia džiugus šeštadienio vakaras, nepaprasti susitikimai, intriguojančios naujienos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau pasaugokite savo ir šeimos narių (ypač tėvų) ramybę. Branginkite mylimą žmogų.

Vandenis (01 20–02 18). Optimizmo ir jėgų nestigs, tik nepervertinkite savo galimybių. Deja, šeštadienis iki pavakarės apgaulingas. Vis dėlto šeštadienio vakaras padės atgauti pusiausvyrą ir teisingiau įvertinti tai, kas vyksta. Šis laikas geras vykti į viešnagę su šeima, aplankyti seniai matytus žmones.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis painus, tad geriau dažniau patylėti. Bent jau atsispirkite norui atvirai pasipasakoti sutuoktiniui (mylimam asmeniui) – galite būti neteisingai suprasti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą