Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 7 d.

Svarbesniems susitikimams ir susitarimams palankus trečiadienis. Tiesa, diena netinkama naujiems darbams pradėti.

Būkite atidūs savo veiklos kokybei – gali būti pareikštas nepasitikėjimas jūsų kompetencija. Neskubėkite atsiverti, neskubėkite patikėti. Nieko nespręskite, kol nepatikrinsite išgirstos informacijos! Tai gana apgaulingas metas, kai matome (arba esame verčiami matyti) ką norime, o ne kas yra tikrovėje.

Problemiški gali tapti ir santykiai su partneriais – stenkitės likti kantrūs, tolerantiški. Labai nesistenkite remtis į kito petį: atsakingų sprendimų priėmimo niekam neužkraukite. (Tiesą sakant, šiuo metu jiems ne laikas.) Beje, šiomis dienomis gali išryškėti nepatikimi sąjungininkai, taip pat atsiskleisti silpnosios santuokos vietos.

Sudėtingas metas žiniasklaidos, transporto tarnybų darbuotojams, keliautojams.

Nepalanku pirkti vertingų daiktų, investuoti pinigų.

Nemenka konfliktų, nelaimingų, atsitikimų, traumų (rankų, kojų), įvairių avarijų tikimybė. Būtina didesnė atida vairuojant, einant per gatvę – geriausias jūsų draugas mobilusis telefonas šiuo atveju gali tapti pavojingu priešu. Beje, labiau pasaugokite savo telefoną – galite prarasti. Nereikėtų telefonu aptarinėti jums svarbių dalykinių klausimų, aiškintis asmeninių santykių – jie dar labiau susipainios. Jei jums kas nors svarbu, susitikite ir pasišnekėkite akis į akį.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei jis iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, svarbiems susitikimams, reikalams; patartina nešioti pilkų tonų drabužius – vengtinas juodos ir baltos kontrastas.

Avinas (03 21–04 20). Ypač trečiadienį stenkitės būti geriau informuoti dalykiniuose reikaluose – nesigundykite vien gražiais pažadais, nes galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite šiomis dienomis nepasiduoti finansiniam spaudimui pirkti, parduoti, investuoti. Gailėsitės.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebūkite patiklūs – galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Jei negalite apsidrausti, nesate pakankamai informuoti, nerizikuokite. Būkite atidesni ir draugų skundams – jie tikisi jūsų užuojautos bei išmintingo sprendimo. Atsargiau vairuokite, nesiblaškykite eidami gatve.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį verta kreiptis patarimo, paramos į draugus, į žmones, patyrusius panašių rūpesčių. Pagalbos sulauksite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės, ir nebūtinai iš karto.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite pasiduoti kolegų spaudimui darbe – vėliau dėl to gailėsitės. Beje, būkite atidesni draugų įžvalgoms – gal jie mato tai, ko jūs nepastebite?

Mergelė (08 23– 09 22). Verta imtis tvarkyti užvilkintus reikalus, baigti pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni piniginiuose reikaluose – galite būti įtraukti į avantiūrą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidesni artimųjų žodžiams – netyčia jie gali pranešti apie savo baimes, nesėkmes, apie tai, ką nuo jūsų slėpė. Jums teks būti moraline atrama – turėsite padėti rasti išmintingą sprendimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Mažiau klausykitės, ką žmonės šneka, – liksite suklaidinti. Jei turite slaptų priešų, iš jų galite sulaukti staigmenų. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite savo ramybę, turtą bei sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį jausitės kiek ramiau, sulauksite ne tik gerų žinių, bet ir aplinkinių pagalbos. Tačiau dėl jūsų nervingumo, nekantrumo gali komplikuotis santykiai su artimaisiais. Pasisaugokite apgaulių. Atsargiau kelionių metu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ypač trečiadienį reikia stengtis likti ramiems ir neutraliems. Deja, tai nebus taip paprasta – aplinkinių trūkumus itin aiškiai matysite, tačiau dėl to nereikia užsiplieksti, pulti auklėti.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite pakantesni vaikams. Ne laikas veltis į naujas romantiškas pažintis. Venkite kritikuoti žentus, marčias (ir akyse, ir už akių).

Žuvys (02 19–03 20). Darbe, kad nepatirtumėte sunkumų, labiau susitelkite – turite būti darbštūs ir konkretūs, tiksliai atlikti užduotis. Tai padės išvengti tuščio jėgų, laiko švaistymo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą