Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 15 d.

Vis dar nepalankus metas – stiprėja maišto, protesto, griovimo dvasia. O naikinti seksis. Jei iš tiesų norite ko nors atsisakyti (žalingo įpročio, netikusio draugo, žmogaus, kurio nebemylite), būtent šiomis dienomis reikėtų pasakyti „ne“.

Kad ir kuo užsiimtumėte, derėtų vengti skubėjimo, agresijos. Tai bematant pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus, nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes itin aiškiai matysite klaidas, trūkumus – tiek savų, tiek svetimų. Vis dėlto stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiam pykčiui – tai gali sunaikinti ir gerą intenciją, ir jus pačius. Beje, savo interesus, nuomonę reikėtų atskirti nuo kolektyvo – kolektyviškumas nieko gero neduos.

Netiks ką nors nauja pradėti, rizikuoti ar imtis avantiūrų. Bus svarbus atidumas dirbant su darbo technika, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Didelė technikos gedimo, įvairių avarijų, nelaimingų atsitikimų (ypač spūstyje) tikimybė. Ketvirtadienis gali būti sudėtingas vyrams, taip pat širdininkams. Bus jautrios akys.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį gali būti susiję su neigiamais prisiminimais, o svarbūs tuomet, jei sapnas buvo nespalvotas arba girdėjote aiškius žodžius, konkrečius pamokymus. Gerai, jei skambėjo muzika, – globa, apsauga, skaityti knygą – geros permainos. Blogai knygas plėšyti, deginti. Atverti duris – naujos pažintys. Kur nors skubiai eiti, bėgti, važiuoti – gresia vagystės, apgaulės, pavojai.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa išsijungtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero gyvenimo periodo pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas aktyviai veiklai; palankios ryškios, šviesios šiltos spalvos, ypač purpuriniai tonai, vengtinos tamsios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Nesitikėkite objektyvumo ir nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti – tai dar labiau komplikuos jūsų padėtį. Labiau derinkitės prie jums keliamų sąlygų. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Gerbkite antrosios pusės nuomonę, net jei ji bus nepriimtina.

Jautis (04 21–05 20). Įvairūs nesklandumai, neesminiai kliuviniai, netikėtai užgriuvusių darbų gausa gali erzinti. Deja, tai apmaudžių profesinių klaidų metas, galite įgyti priešų tarp kolegų, pavaldinių.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepervertinkite savo galimybių – net jei viskas atrodys patikima, negalima rizikuoti. Neskubinkite įvykių – ne laikas įsibėgėti. Ir ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus kaip nors užsiminti jums patinkančiam asmeniui.

Vėžys (06 22–07 22). Apribojimų laikas, neverta atkakliai belstis į užrakintas duris. Kol kas atsitraukite ir nusiraminkite. Mėnesiui baigiantis jums atsidarys visos durys, atsivers visų širdys...

Liūtas (07 23–08 22). Atsipalaiduokite, nurimkite. Kitaip daug nereikės, kad pirmam klevo lapui ant galvos užkritus imtumėte panikuoti, jog dangus griūva... Neverta niekur skubėti, juolab svarbių reikalų tvarkyti. Tikrinkite gaunamą informaciją, su niekuo nesiginčykite.

Mergelė (08 23–09 22). Dėl skubėjimo, neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai netinkamas laikas pinigams investuoti ar skolinti. Galimi konfliktai darbe – vadovas ar klientai gali pareikšti pretenzijų dėl atliktų darbų kokybės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali stigti savikontrolės, objektyvumo. Gali daug kas nepatikti, erzinti. Svarbiausia – nereaguoti, nepriimti svarbių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais (ypač užsienio), tiesa, su jais, taip pat sutuoktiniu nesivelkite į konfliktus.

Skorpionas (10 24–11 22). Daug kuo sudėtinga diena – nepasiduokite liūdesiui. Kita vertus, optimizmas gali ne mažiau pakenkti – verčiau nebrandinti vilčių. Tai praradimų, nusivylimų ir netikėtų praregėjimų metas, kai nustembame dėl savo ankstesnio aklumo. Geriausia nuo visų atsiriboti ir laukti.

Šaulys (11 23–12 21). Mažiau tikėkite pažadais jums padėti. Darbe galimi netikėtumai, apgaulės, net priešų, konkurentų provokacijos. Nuo jūsų diplomatiškumo (o jo stigs) priklausys, ar neužkirsite kelio į karjeros aukštumas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sudėtingos dienos. Aplinkiniai gali klaidingai vertinti jūsų elgesio motyvus, tačiau patys irgi nieko neteiskite, nesmerkite. Labiau pasaugokite darbo vietą, sveikatą, gerus santykius su savo vaikais bei pora.

Vandenis (01 20–02 18). Galvokite, ką kalbate, venkite patarinėti – kam jums prisiimti atsakomybę už svetimą likimą? Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Taip pat nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, velsitės į avantiūras.

Žuvys (02 19–03 20). Dėl iniciatyvos arba neatidumo šefo, kolektyvo nuomonei galite nukentėti. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų: nuovargis, susierzinimas išmuš iš vėžių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą