Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 29 d.

Pakilimo metas: būsite kupini jėgų, naujų sumanymų, tad susimąstykite apie savo didžiąsias svajones ir imkite veikti. Dienos palankios spręsti darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus, ypač ketvirtadienį. Tiesa, moterims tvarkyti reikalus patartina penktadienį – joms ši diena sėkmingesnė.

Tinkamas metas kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais ir pasiūlymais. Geras laikas įsipareigojimams ir įvairiems susitarimams, svarbiems dokumentams tvirtinti, tiesa, jie turi būti gerai apgalvoti ir tinkamai parengti. Neskubėkite žadėti, įsipareigoti, viską aiškinkitės iki smulkmenų: galite ko nors nepastebėti, neįvertinti, ir tai virs ilgalaike problema. Būkite pasiruošę, kad galimi netikėtumai net ten, kur, atrodo, viską žinote, viskas prognozuojama.

Ketvirtadienis netinkamas badauti, griežtoms dietoms. Verta valgyti daugiau ir tai, kas jums skanu. Diena susijusi ir su gyvūnų globa: labiau pasirūpinkite benamiais gyvūnais, jų globos namais.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas; knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su išrinktuoju ar išrinktąja; žuvis – sėkmė. Blogai plaukioti – priklausomybė; raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas; būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – oranžinė, sidabrinė, vengtina – ryškiai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Dabar galite daug ką laimėti, daug ką svarbaus pakeisti norima linkme, ir ne tik savo veikloje, bet ir santykiuose su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.

Jautis (04 21–05 20). Pasyvumu laimėsite daugiau nei kova, kaip ir daugiau naudos bus, jei remsitės intuicija, o ne logiškomis išvadomis. Tai palankus laikas konfidencialiems susitarimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Gerų pokyčių metas – palanku priimti ilgalaikius finansinius sprendimus. Jei jums reikia ko nors paprašyti iš įtakingo draugo, susitikite ketvirtadienį (moterims geriau penktadienį iki pavakarės).

Vėžys (06 22–07 22). Galima priimti ilgalaikius karjeros sprendimus. Nebijokite daug užsibrėžti – pavyks išties nemažai nuveikti. Tiesa, atsakingų darbų niekam nepatikėkite – gresia klaidos per pagalbininkus, vykdytojus ar neatsakingus partnerius. Tinka su vadovybe aptarti jūsų karjeros, uždarbio perspektyvas.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite drąsūs, rizikuokite. Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir atitaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam dalykiniam apsisprendimui tai reikšmingas metas. Ketvirtadienį palanku prie pietų stalo susitikti su jūsų veiklai svarbiais žmonėmis.

Mergelė (08 23–09 22). Jei tik palaiko partneriai, sutuoktinis, reikia rizikuoti. Ir nebijokite ko nors paaukoti, su kai kuo susitaikyti, laimę mėginti – iš esmės tai naudingos dienos, nors gali varginti įtampa, nerimas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite įgyti tikrų sąjungininkų, užtarėjų. Tai puikus laikas bendradarbiavimo sutarčiai pasirašyti, bylinėjimosi pradžiai. Bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Beje, tai sėkmingas metas taikytis – nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu.

Skorpionas (10 24–11 22). Tinkama proga svarbiems pokyčiams veikloje, kaip ir santykiuose su kolega, darbdaviu. Palanku pasitikrinti sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymo kursą.

Šaulys (11 23–12 21). Tai jūsų sėkmės dienos – verta spręsti problemas, susijusias tiek su veikla, tiek su šeima, vaikais, meile.

Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, – taip aiškiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai nepalanki diena. Tiesa, tiks tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis sėkmingas svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams ir susitarimams, sandoriams ir pirkiniams. Tinka įsigyti vertingą papuošalą, meno kūrinį. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar asmeniškai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį spręskite finansines problemas. Geras metas tartis su šefu dėl jūsų atlyginimo, perspektyvų siekiant karjeros. Vakare tinka pirkti dovanas draugams, giminaičiams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą