Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 5 d.

Senos problemos grįžta reikalaudamos konkrečių sprendimų. Išsisukti jau nebepavyks – teks žengti nemalonų žingsnį, priimti nepopuliarų sprendimą.

Tiesa, nemanykite, kad greitai pavyks sutvarkyti reikalus. Dabar nieko nepaskubinsite – pasiruoškite vilkinimui, vėlavimui, nenumatytoms kliūtims. Pakaks neorganizuotumo, išsiblaškymo. Net įprastiems darbams, gerai žinomam kelionės maršrutui vertėtų skirti daugiau laiko nei paprastai.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus, jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs blankūs tonai, venkite raudonos, oranžinės, bet kokių kitų ryškių spalvų.

Avinas (03 21–04 20). Rūpesčiai dėl namų ar tėvų, sutuoktinio gali priversti pakeisti veiklos planus. Darbe pasistenkite itin korektiškai elgtis su vyresniais ar viršesniais už save kolegomis, nerodykite nepasitenkinimo vadovybei.

Jautis (04 21–05 20). Aplinkiniai gali nenorėti jūsų išgirsti, suprasti ar atsisakyti vykdyti jums duotus įsipareigojimus. O štai iš jūsų gali būti pareikalauta tesėti žodį. Venkite ginčų, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Atidžiau pasirašykite dokumentus, neskubėkite žadėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Esamus rūpesčius, ypač šeiminius, finansinius, būsite linkę pernelyg dramatizuoti, nors priverstinės išlaidos galimos. Tiesa, laikas geras pinigams investuoti, nepalankus vertingai technikai, transporto priemonėms pirkti.

Vėžys (06 22–07 22). Reikalai pajudės geresne linkme, tačiau jei sieksite iškart norimo rezultato, viską sugadinsite. Neleiskite sau pykti – tuomet jūsų pastangos nueis tuščiai, pvz., be reikalo su kuo nors aiškinsitės santykius ar kaltinsite aplinkinius, sutuoktinį, tuščiai įrodinėsite savo teisumą. Bet jei liepsite sau nusišypsoti, net po patirtos nesėkmės greitai atsigausite ir rasite naują išeitį, puikų kompromisą.

Liūtas (07 23–08 22). Galite pajusti, kad prarandate vidinį tvirtumą, pernelyg jaudinatės net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio. Nesinervinkite, nepanikuokite – tai neigiamai atsilieps jūsų santykiams su viršininku bei karjerai.

Mergelė (08 23–09 22). Nieko neplanuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą į jums svarbų klausimą – šios dienos naujienos vargu ar bus geros.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne viskas sklandžiai klostysis: bus sunku susitelkti į reikalus, įvairūs kliuviniai gadins nuotaiką. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat šefo, dalykinių partnerių pasipriešinimą, skeptiškumą.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors jusite, kad viskas klostosi geriau, ir užčiuopsite realius savo pastangų rezultatus, neperšokę duobės nesakykite „op“ – atsakingiausiu momentu gali viskas žlugti.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – nemaloni diena: nei artimieji, nei vadovybė jūsų nenorės suprasti. Venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių, apdairiau vairuokite automobilį. Verta pasiguosti geram draugui ir reikalus bei keliones atidėti kitoms dienoms.

Ožiaragis (12 22–01 19). Laikas atitaisyti savo klaidas – būkite nuoširdūs. Neverta kuo nors įsipareigoti dalykiniuose reikaluose – jums bus sunku įvykdyti pažadus. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, pasistenkite suvokti ir kito pozicijas.

Vandenis (01 20–02 18). Laukiate postūmių, gerų permainų veikloje? Tai realu, tiesa, tik atkakliomis pastangomis. Lengvai niekas nesiduos, – teks kai ką aukoti, rimtai save apriboti.

Žuvys (02 19–03 20). Verta atidžiau apgalvoti savo veiksmus – galite įsivelti į avantiūrą. Kantrybė šiandien apskritai pravers – jus gali išvesti iš pusiausvyros vaikų nepaklusnumas, o kai kuriuos – tėvų nuomonė apie mylimą žmogų. Bus svarbu neparodyti savo reakcijos, taupyti jėgas bei laiką.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą