Palmiros horoskopas sekmadieniui, lapkričio 8 d.

Sekmadienis gana įtemptas – tai nepalankus metas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas švęsti, pramogauti. Būkite saikingi ir santūrūs. Labiau pasaugokite gerus santykius su jums brangiais žmonėmis. Diena palanki įvairioms sveikatingumo procedūroms. Didesnė traumų tikimybė.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą, iš jo pagalbos sulauksite. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius, – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – neregima apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis; jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga; jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalio susitikimai, pokalbiai, užsimezgę jausmai gali tapti lemtingi jūsų ateičiai. Tiesa, sekmadienį situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį būkite santūresni. Tai nepalanki diena kelionėms, viešnagėms – likite namie ir daugiau dėmesio skirkite artimiesiems. Tiesa, likite tolerantiški – didesnė konfliktų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Staigmenų, kraštutinumų dienos, kai galite nustebinti ne tik artimuosius, bet ir patys save, tarkim, įsigiję retą, įdomų, brangų, bet niekam nereikalingą (geriausiu atveju) daiktą ar atsidūrę itin įdomioje, bet jums nederamoje kompanijoje. Tačiau galimi ir naudingi pokalbiai, patarimai, pasiūlymai.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis apgaulingas – gresia neplanuotos išlaidos. Derėtų labiau vertinti taiką namuose – santykių aiškinimasis su sutuoktiniu bus itin žalingas. Tądien labiau pasaugokite savo turtą. Gresia ir nenumatytos išlaidos, baudos.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį svarbu pagarbiau bendrauti – galite pernelyg greitai užsiplieksti ir leptelėti ką nors tokio, dėl ko aplinkiniai ims jūsų vengti. Tądien bus svarbu likti šaltakraujiškiems, stengtis nereaguoti į provokacijas.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį labiau pasaugokite turtą, savo transporto priemonę. Ne laikas santykiams su antrąja puse aiškintis – pamirškite, kas buvo kadaise, ne laikas aptarinėti pražangas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį galite nukentėti dėl lankstumo stygiaus. Venkite kitiems patarinėti ir nebūkite patiklūs sulaukę aplinkinių pamokymų.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesiimkite reikalų tvarkyti ne tik todėl, kad galite kai ką sugadinti, bet ir todėl, kad jūsų reikės artimiesiems.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis nepasirodys malonus, jei imsite aiškintis santykius su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Tądien būkite atidesni savo sveikatai. Labiau pasaugokite turtą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Vertėtų atsiriboti nuo gausių draugijų – naudingesnis ramus poilsis su savais. Stiprinkite sveikatą ir venkite nereikalingos rizikos, ypač sekmadienio vakarą.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis sudėtingesnis, būkite korektiški su artimaisiais, mylimu žmogumi, pasistenkite dažniau pasakyti ką nors malonaus tiems, kurie jus myli, o svarbiausia sutuoktiniui.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį būkite tolerantiškesni, pagalvokite, gal artimieji pavargo nuo noro jais pasirūpinti, pamokyti? Sekmadienį būkite apdairesni vairuodami automobilį ir kalbėdami apie save ar kitus – netyčia galite ką nors užgauti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą