Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 19 d.

Ketvirtadienis – vis dar sudėtingas metas. Būsite veiklūs, kupini ambicingų sumanymų, tačiau aplinkybės netikėtai atsigręš prieš jus, gali net tekti atsisakyti savo sumanymo. Gali paaiškėti, kad atsirado naujų finansinių kliuvinių, kad jūsų partnerių, bendražygių nuomonės išsiskiria.

Prasminga imtis tik tų darbų, kuriems atlikti pakaktų vien jūsų pastangų, – partneriais ir draugais nepasikliaukite. Nepatartina tvarkyti reikalų, susijusių su biurokratais, spręsti juridinių, finansinių problemų. Netinka kreiptis į viršininkus, valdininkus, visuomenines organizacijas su pasiūlymais ar prašymais.

Bloga diena įsipareigojimams, susitarimams, svarbiems dokumentams tvirtinti. Tiesa, kai kas gali mėginti priversti pasirašyti jums nepalankų dokumentą, sutikti su negarbingomis, jums nenaudingomis sąlygomis.

Venkite aiškintis santykius, ypač meilės, neaptarinėkite šeimos biudžeto, neanalizuokite, kur dingo meilė ir pinigai, nes gali paaiškėti, kad neturite nei vieno, nei kito...

Diena nepalanki meilės pasimatymams, pramogauti, švęsti.

Labiau tikėtini konfliktai, traumos (ypač dėl kritimo iš aukščio ar svorio kilnojimo).

Netinka pirkti vertingų daiktų.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, nukristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį tiktų nešioti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius, vengtina juoda bei ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe. Gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi. Būkite atidesni tėvų sveikatai, venkite juos nervinti – net jei labai nenorėsite, pasistenkite diplomatiškai sutikti su jais.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nepersistenkite nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Nepatartina vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis, biurokratais, taip pat užsieniečiais – per juos galimi nemalonumai. Nepalanku priimti svečius.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie visiškai nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos priverstinės išlaidos. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais, susitaikyti su įtakingais priešais. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį galimos permainos prieš jūsų valią ir šeimoje, ir darbe, tik venkite kitus teisti. Būsite itin emocingi, greitai užsigausite, atgis senos nuoskaudos, tad stigs ne tik ramybės, bet ir objektyvumo. Nesivelkite į intrigas, konfliktus – galite įgyti klastingų priešų.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį tikėtini apmaudūs nesusipratimai viešosiose vietose, darbe. Nepalanku tvarkyti dokumentus, juridinius reikalus. Ir nepraraskite savitvardos, jei tektų kalbėti su pareigūnais. Labiau pasaugokite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą – ne laikas ko nors prašyti ar tikėtis. Tik nesivelkite į avantiūras, nepažeidinėkite įstatymų. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams – šiuo metu jie gali patirti žalingą įtaką.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį greit susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip kalbant, būsite jautrūs, tad venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis, taip pat mėgstančiais kitus mokyti. Nekeiskite įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nebūkite patiklūs. Neskubėkite žadėti, skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Svarbiame reikale niekuo nepasikliaukite – elkitės taip, kaip sako vidinis balsas, nors geriau atidėti savaitei visus svarbius reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ir pagalbą priimti – gal jus bandoma papirkti? Blogas laikas juridiniams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Netinka ir nieko skolinti, investuoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai ir santykiams su šefu, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su šefu – savo galimybes bus lengva pervertinti. Venkite priekaištauti mylimam asmeniui. Bus didesnė traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nepasiduokite emocijoms – jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais ir šefu. Užsiimkite tik tais reikalais, kurie tik nuo jūsų priklauso, – kitais pasikliauti pavojinga.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį mažiau planuokite ir neieškokite pagalbininkų – pasitikėję kitų žodžiais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite. Pavojinga draugams (ir savo šefui) skolinti pinigų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą