Palmiros horoskopas pirmadieniui, lapkričio 23 d.

Pirmadienio pirmą pusę svarbių darbų neplanuokite. Iki 14 val. 25 min. tęsis nepalankus vakarykštis metas, kai būtina atida rašant, skaičiuojant, dirbant su dokumentais. Atidžiai tikrinkite informaciją, vertėtų dažniau tikslintis, konsultuotis. Tiesa, antra dienos pusė atneš susitaikymą, nusiraminimą, lengvai ims spręstis jums svarbūs dalykai. Palanku kreiptis su pagalbos prašymais ir patiems užsiimti labdara.

Būtina ir didesnė atida kelyje – tai itin avaringas metas, pavojingas ir važiuojantiems, ir einantiems keliu.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos; žvaigždės, dangus, skraidyti – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas; jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, vertingiems daiktams įsigyti; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia, vengtinos – raudona ir ryškios spalvos apskritai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadieniui nieko svarbaus neplanuokite. Antra dienos pusė žada netikėtas dovanas, paguodžiančias naujienas.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį nuoširdūs pokalbiai ir bandymai sutarti su aplinkiniais nebus naudingi – tai tuščių vilčių dienos, kai galite nukentėti dėl informacijos stygiaus, patiklumo.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienio pirmą pusę gali kilti rūpesčių darbe – imkitės tik to, ką gerai išmanote, venkite svarbių pokalbių – tam palankesnė popietė, vakaras. Tiesa, venkite įsipareigoti griežtais terminais.

Vėžys (06 22– 07 22). Pirmadienį vėl būsite stiprūs. Tik neaišku, ar tai į naudą. Atidėkite svarbius sprendimus antrai dienos pusei.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį labiau pasaugokite sveikatą, turtą ir gerus santykius tiek darbe, tiek namie.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienio antra pusė puiki taikytis, įvairioms deryboms, susitarimams. Geras laikas ir romantiškiems pasimatymams, pokalbiams su antrąja puse apie tai, kas jums svarbu santykiuose.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kaip ir vakar, bus svarbu labiau save kontroliuoti – nepasiduokite azartui, nesivelkite į avantiūras.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirma dienos pusė gana apgaulinga – neskubėkite nustebti, susižavėti. Nors jausitės visai smagiai, kils pavojus dėl nesugebėjimo realiai įvertinti situaciją, savo jėgas, galimybes. Svarbesniems susitikimams (ir romantiškiems) tinkama antra pirmadienio pusė.

Šaulys (11 23–12 21). Venkite ginčų su sutuoktiniu, kolegomis, vadovybe – teisybės šiomis dienomis vis vien nerasite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienio pirmą pusę svarbu likti saikingiems: nebūkite šnekūs ir išlaidūs, labiau pasirūpinkite savais. Ir jokių įsipareigojimų ar komentarų. Reikalams tvarkyti tinkama antra dienos pusė.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis sėkmingas po pietų – imkitės svarbių reikalų.

lrytas.lt infomracija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą