Palmiros horoskopas antradieniui, lapkričio 24 d.

Antradienis iki pat vakaro (19 val. 40 min.) sudėtingas ir apgaulingas – ne viskas bus taip dailu, kaip atrodys, kaip jums aiškins ar kaip būtų, jei veiktų logikos dėsniai. Tai, kas bus parašyta ar pasakyta, nebūtinai taip iš tiesų ir yra. Nebūkite lengvatikiai.

Ir neskubėkite veltis į ginčus, įrodinėti savo tiesą, garantuoti. Kad ir kas atsitiktų, niekur neskubėkite, būkite atidesni su darbo technika, dokumentais, nepasikliaukite ką tik išgirsta naujiena: tikrinkite svarbią informaciją, kitaip galite priimti žalingą savo veiklai bei karjerai sprendimą.

Nesiimkite nieko sudėtingo ar atsakingo. Beje, problemos irgi nesispręs, galite nebent dar labiau jas supainioti. Jei būtina ką nors išnarplioti, atidėkite tai rytdienai. Antradienį geriau mažiau bendrauti (jei bendrausite, būtina pagarba), neužmegzti naujų pažinčių. Netiks ką nors planuoti, žadėti, įsipareigoti, juolab pasirašyti atsakingus dokumentus. Likite budresni ir vairuodami, eidami gatve, atsargesni prekyvietėse, transporte, nes išaugs ne tik autoavarijų, bet ir vagysčių tikimybė.

Netinka pirkti transporto priemonių, telefonų – apskritai automobiliai, telefonai gali tapti rūpesčių šaltiniu. Tai blogas laikas kelionėms, pažintims užmegzti.

Ypač vairuotojai, prekiautojai, statybininkai, žiniasklaidos bei telekomunikacijų darbuotojai turėtų būti antradienį atidesni.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo susiję su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas nors vandeniu aplietų, būti sulytam – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios ryškios spalvos, vengtini niūrūs tonai, tamsiai mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis niekam svarbiam netinkamas, tad nieko rimto neveikite, nespręskite. Galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio ir ne tik ūpo netekti, bet ir susirgti. Gali išaiškėti slapti priešai, intrigantai už nugaros.

Jautis (04 21–05 20). Antradieniui mažiau planuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus, nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą jums svarbiu klausimu – šios dienos naujienos vargu ar bus geros. Pernelyg nesitikėkite iš draugų.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis kritinis – didesnė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė. Netinkamas metas kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis – jūsų lūkesčiai nepasiteisins. Beje, per darbus neužmirškite savo artimųjų.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis apgaulingas – galite rimtai suklysti, tuščiai kuo nors susižavėti ar be reikalo su kuo nors susipykti. Stenkitės nesivelti į konfliktus, nepatartina ir kitiems patarinėti, už svetimą žmogų laiduoti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite rytdienai. Būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai. Nemenka traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Siekite ištaisyti savo klaidas ir darykite tai nuoširdžiai. Neverta įsipareigoti dalykiniuose reikaluose – jums bus sunku įvykdyti šios dienos pažadus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – klaidų metas, kai viskas yra ne ten ir ne taip. Aišku, jei nervinsitės, bus dar blogiau, tad susitaikykite, kad nesėkmės labiau tikėtinos nei sėkmė. Niekam nieko nesakykite, nežadėkite, saugokitės vagių, melagių bei paskalų nešiotojų.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nepervertinkite savo galimybių, neskubinsite įvykių. Būkite atidesni savo vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai dėl jų draugų. Ne laikas aiškintis meilės santykius – dėl šios dienos pokalbių gali atsirasti ilgalaikis nesusikalbėjimas.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar tėvais. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, pasidomėkite jų rūpesčiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį nerizikuokite, bet neatsisakykite padėti seniems draugams (nors per tai galite patirti nemalonumų). Atsargiau vairuokite (ypač jei esate neišsimiegoję), būkite atidūs, jei teks pasirašyti dokumentus (geriau to visai nedaryti). Neklausykite apkalbų apie artimuosius.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nenuliūskite, jei kas nors nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite – tai padės išvengti didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiajam. Būkite atsargesni ką nors dirbdami rankomis, nerizikuokite eidami gatve, atidžiau vairuokite automobilį.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį geriau atsiriboti nuo bendravimo – nė nepajusite, kaip be reikalo imsite aiškintis santykius ar kaltinsite aplinkinius, sutuoktinį, tuščiai įrodinėsite savo teisumą. Labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate kitiems, – į jus bus kreipiama daug dėmesio.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą