Palmira: nesąžiningumas išlįs kaip yla iš maišo

Neverta imtis iš esmės ko nors nauja, tačiau sustoti pusiaukelėje irgi nedera – tai ryžtingos kovos metas, kai užsispyrimas tampa pozityvus. Tiesa, negalima sau leisti kerštauti, sukčiauti – piktumas, nesąžiningumas išlįs kaip yla iš maišo, demaskuodamas asmens menkumą. Kovokite ne dėl nuoskaudų, o iš pareigos jausmo. Patartina daugiau dėmesio skirti darbams užbaigti, apibendrinti, klaidoms taisyti, tai ir gera proga imtis dalykų, kurių nemėgstate, bet jie yra privalomi. Palanku spręsti ir susikaupusias finansines problemas – rasite visai netikėtą, bet gerą išeitį. Diena gera sportuoti – verta įsigyti abonementą į sporto klubą. Tinka ir pradėti mokytis Rytų kovos menų. Gerai pirkti amuletus iš sidabro (ypač su gyvūnų atvaizdais), taip pat peilius. Šįryt 6 val. 49 min. Saturnas įėjo į Ožiaragį ir judės juo iki 2020 m. kovo 22 d. Saturnas Ožiaragyje itin stiprus, nes valdo šį ženklą. Jis simbolizuoja laisvą dvasią ir moko būti savarankiškus, liepia patiems kurti savo vertybių sistemą, ieškoti ir siekti savo tikslo. Visuomenėje stiprėja susitelkimas, reikšmingesnė tampa asmenybės valia, įtaka. Blogiausiu atveju gali dar labiau pasireikšti diktatūra, įvairūs apribojimai, dogmatiškumas, skirstymas kastomis. Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai regėti dinamiškus, kovingus sapnus – tai reikštų jūsų sugebėjimą pasipriešinti daromai neigiamai įtakai, blogio jėgoms. Kirpti plaukus – atsikratysite to, kas jums trukdo gyvenime. Blogai matyti savo atspindį veidrodyje. Žolė – liūdesys, apgaulė, zuikiai, katės – išgyvenimai, emocinis stresas, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis, būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa, valgyti – liga, išbandymai. Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, purvu ištepti, jei rankose kas nors sulūžtų, jei naminiai gyvūnai būtų agresyvūs jūsų atžvilgiu (nesėkmė meilėje), jei odą niežėtų be aiškios priežasties, paslysti, parkristi.  Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaislą ar medinį daiktą. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus naujų darbų pradžiai; patartina nešioti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Teks susitelkti. Nuo šiandien iš jūsų bus vis daugiau reikalaujama. Geras laikas pakovoti už savo profesines ambicijas, naujas veiklos galimybes (ypač moterims). Tinkamas laikas aptarti darbo reikalus su vadovybe. Palanku svarstyti pasiūlymus, gautus iš užsieniečių. Raskite laiko pasikalbėti su savo tėvais.

Jautis (04 21–05 20). Geras laikas: jus lydės sėkmė – būsite populiarūs, įvertinti. Diena suteiks progų įvertinti įtakingų draugų atsidavimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Naujienos arba nežinia vers blaškytis, nerimauti, ieškoti išeities. Vis dėlto diena gana palanki spręsti kilusias problemas, taip pat tinkama tvarkyti draudimo, mokesčių, skolų reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Nors diena gera kovai, jums reikėtų vengti agresyvių veiksmų, ypač partnerių, sutuoktinio atžvilgiu. Verčiau siekite susitarti gražiuoju, prisiderinti prie aplinkinių nuomonės. Ne laikas ir prieštarauti sutuoktiniui.

Liūtas (07 23–08 22). Darbai puls, bet gal geriau patiems juos pulti? Tik būkite atidūs kokybei bei santykiams su kolektyvu, šefu.

Mergelė (08 23–09 22). Avantiūrų bei meilės metas. Jūs galite sau leisti ir viena, ir kita.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jums verta stabtelėti, mažinti darbo tempą. Labiau įsiklausykite į kolektyvo balsą. Dažniau nusileiskite šeimos nariams.

Skorpionas (10 24–11 22). Reikalai pajudės sparčiau. Atidžiai sekite naujienas. Kad pasiektumėte savo tikslą, jums reikės ne tik staigiai suktis, bet ir pasinaudoti pažintimis.

Šaulys (11 23–12 21). Neleiskite, kad kauptųsi nuoskaudos. Būkite taupesni ir atsargesni tvarkydami piniginius, turto reikalus. Tinka investuoti pinigus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite kupini energijos, o kai kurie – ir sveiko piktumo. Galite pakeisti jums nepalankią situaciją, jei sugebėsite veikti staigiai, be svarstymų. Reikalas tas, kad nuo šiandien prasideda įdomus etapas jūsų gyvenime, – Saturnas, Ožiaragių šeimininkas, jūsų ženkle! Ir kol jis neišeis iš Ožiaragio, nebus nė minutės ramybės. Dabar turite parodyti pasauliui, ką turite geriausio. Ir klaidų, bent 2018 m., jums niekas neatleis!

Vandenis (01 20–02 18). Poilsio metas. Verta kuo greičiau pabaigti neatidėliotinus darbus ir dingti iš aplinkinių akiračio.

Žuvys (02 19–03 20). Sėkmės padaugės, tad susitelkite ir negaiškite laiko veltui. Jūs rasite greitų ir efektyvių būdų susikaupusioms problemoms įveikti. Tvarkant piniginius ir turto reikalus rizikuoti galima.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą