Palmiros horoskopas penktadieniui, gruodžio 18 d.

Penktadienis palankus tik iki pietų – patartina atlikti svarbiausius dienos darbus. Tądien bus itin svarbu įvykdyti savo pareigas. Nuo 12 val. 35 min. jau sudėtingas laikas, išaugs įtampa, gali užvaldyti nepasitenkinimas savimi, savo aplinka ar visuomene, noras ginčytis, konfliktuoti.

Bus svarbu likti tolerantiškiems, vengti asmeniškumo bet kokiame reikale, apskritai nespręsti problemų, susijusių su konkurencija, lyderyste. Bendraudami nepraleiskite progos patylėti, kalbėdami pasverkite kiekvieną žodį. Nesistenkite kitų mokyti (juolab neprašomi), nesivelkite į svetimus reikalus.

Po pietų išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, traumų (ypač galvos) tikimybė. Neskubėkite, nepykite, atsargiau elkitės su ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais, nerizikuokite kelyje. Blogas metas vadovams, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai.

Stenkitės dažniau šypsotis, atsipalaiduoti, kitaip galimi galvos skausmai. Gerkite raminamąją arbatą, verta anksčiau eiti ilsėtis.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nereikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis įtemptas, neverta imtis nieko rizikingo; šeštadienį ir sekmadienį palankūs pasteliniai tonai, vengtinos ryškios spalvos; sekmadienį palankūs sidabriniai, žydri atspalviai, vengtinos visos ryškios spalvos; pirmadienį palankios balta, gelsva, auksinė, vengtinos tamsios spalvos, ypač ruda..

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis sėkmingas tik iki pietų. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės. Po 12 val. 35 min. prasidės kritinis laikas Avinams, tad derėtų atsitraukti nuo reikalų ir nesiimti nieko rizikingo – reakcija bus staigi, bet netiksli, o svarbiausia – jums žalinga.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį būsite linkę žavėtis neįgyvendinamomis idėjomis ir net dar blogiau – dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos, pažeisti įstatymus. Savisaugos jausmas bus užmigęs. Pasistenkite neužgauti kito žmogaus savimeilės ir orumo.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį laikykitės savo senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai. Galimi rūpesčiai per draugus, ypač gyvenančius užsienyje, – ne laikas su jais imtis kokios nors veiklos, dėl ko nors tartis.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis nepalankus – konfliktai namuose, kelyje. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį, ypač po pietų, kad ir ko imsitės, galite susidurti su aršia opozicija. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, tiesa, jie neturi virsti intrigomis – sukčiavimas greitai atsiskleis, lygiai taip pat ir jūs greitai sugebėsite suvokti, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu.

Mergelė (08 23–09 22). Tik pirma penktadienio pusė bus tinkama imtis ko nors sudėtingo, svarbaus. Vėliau ir nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Pasistenkite nesierzinti dėl niekų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienio antrąją pusę likite atsargūs ir apdairūs, kad neįsiveltumėte į avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis, – bus svarbu laiku pasakyti sau „ne“. Labiau pasaugokite vaikus.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį apmąstykite senas pamokas, ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Nuo 12 val. 35 min. prasidės sudėtingas laikas, bus svarbu neprarasti savitvardos, labiau pasaugoti gerus santykius šeimoje ir sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį jūsų veiksmai ir žodžiai turi būti apgalvoti – neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės. Stebėkite aplinkinių reakciją, venkite ginčų, ypač su mylimu asmeniu, vaikais, – tai nebus rezultatyvu. Nebūkite patiklūs: viską asmeniškai tikrinkite, netikėkite paskalomis – gal jus norima supykdyti su mylimu žmogumi ar dalykiniu partneriu? Saugokitės vagių, nerizikuokite kelyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienio pirma pusė naudinga, tačiau antra gali nuvilti. Nieko skubaus, juolab svarbaus, sudėtingo ar pavojingo neplanuokite po 12 val. 35 min. Reikalai gali įstrigti ir kol kas teks susitaikyti ir kantriai išlaukti, taupyti emocines, fizines jėgas ir pinigus. Dabartinės nesėkmės, nuostoliai laikini.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį pravartu lėtinti tempą, nors gali užgriūti nenumatyti reikalai. Ypač antrą dienos pusę nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau ir viską atidėti kitai savaitei.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį netvarkykite jokių reikalų, kitaip jau antrą dienos pusę galite nukentėti dėl per didelių užmojų, noro viską gauti čia ir dabar. Svarbu labiau nuo kitų atsiriboti, nesusitapatinti su svetimomis problemomis, neišgyventi dėl dalykų, kurių negalite pakeisti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą