Palmiros horoskopas sekmadieniui, sausio 17 d.

Nepamirškite savo asmens, savo teisių, laisvių, ypač bendraudami su vyresniais, viršesniais žmonėmis, tėvais, sutuoktiniu. Deja, tai konfliktų, išsiskyrimo metas.

Šiomis dienomis neverta kviestis svečių, rengti vaišių ar patiems kur nors vykti – tai gali pakenkti ne tik santykiams su artimaisiais, bet ir su draugais ar įtakingais asmenimis.

Tiesa, pirma sekmadienio pusė bus maža išimtis, kai staiga visi nurimsta, tampa mieli, supratingi, noriai sutinka su visus tenkinančiu kompromisu. Šis laikas smagus mažai šeimos šventei, bendrauti su mylimu žmogumi, draugais. Naudingi pokalbiai ir su bendradarbiais, esamais ar potencialiais vadovais.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai regėti maistą, prabangius daiktus, brangenybes, bet blogai pinigus – gresia nuostoliai, mirusiuosius, kapines – katastrofa. Kepurė, ypač kailinė, – netikėti pinigai.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmuo – katastrofa, kėdė ant jos sėdint ar laiptai jais lipant įlūžtų – šeimos iširimas, neturtas, kojas sušlapti – jūsų paslapties atskleidimas, pirštinę pamesti – antrosios pusės neištikimybė, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte.

Geras ženklas: rasti metalinį daiktą – jūsų priešai bus nubausti, įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su jums kenkiančiu asmeniu, jei radote peilį, pakelkite jį ir palikite monetą – senas jūsų noras išsipildys, rasti pirštinę netekėjusiai moteriai – sutiksite sau skirtąjį.

Avinas (03 21–04 20). Graži pirma sekmadienio pusė. Tiesa, viską sugadinti bus lengva karštakošiška reakcija bendraujant – malonus pokalbis greitai virs ginču.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienio rytmetys žada ir malonių romantiškų staigmenų.

Dvyniai (05 21–06 21). Savaitgalį pasisaugokite, kad ko nors neužgautumėte, nenuskriaustumėte nepamatuotais reikalavimais ar neteisinga kritika. Tiesa, sekmadienio pirma pusė tinka pokalbiams su svarbiais žmonėmis karjeros klausimais.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienio pirma pusė tinkama priimti svarbius karjeros sprendimus, pabendrauti su asmenimis, galinčiais padėti veikloje.

Liūtas (07 23–08 22). Nepraraskite savitvardos, jei teks aiškintis santykius. Labiau pasaugokite pinigus nuo ilgapirščių, apribokite savo norus. Tiesa, sekmadienis iki 12 val. palankus kai ką malonaus, gražaus įsigyti (tik ne modernios technikos ar telefoną).

Mergelė (08 23–09 22). Jei reikia išsikalbėti, jei norite sulaukti gero patarimo, tam tinkama sekmadienio pirma pusė. Šis laikas naudingas ir pokalbiui su antrąja puse apie tai, kas trukdo puoselėti meilę, darnius santykius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atgausite pusiausvyrą ir tokie būsite pirmą sekmadienio pusę. Paieškokite šiomis dienomis kokios nors įdomios veiklos, kad neliktų laiko emocijoms ir santykiams aiškintis.

Skorpionas (10 24–11 22). Labiau pasaugokite sveikatą. Tikėtinos gamybinės traumos.

Šaulys (11 23–12 21). Puiki pirma sekmadienio pusė, tačiau vėliau visur būkite saikingesni, atsargesni – nepervertinkite savo galimybių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienio pirma pusė – likimo (bei mylimo asmens) dovanų metas. Savaitgalį kurkite sau malonią aplinką namuose – verta šiomis dienomis atsisakyti dalykų, kurie erzina, trikdo.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite atidesni, švelnesni tiems, kurie jus myli, pasidžiaukite savo namais, šeima, vaikais, sutuoktiniu (net jei to nesinorės daryti) – nė nepajusite, kaip atgausite jėgas ir optimizmą.

Žuvys (02 19–03 20). Labiau pasirūpinkite, kad jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus šalia jaustųsi saugiai – galite be reikalo sukelti įtarimų, išprovokuoti pavydą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą