Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 22 d.

Penktadienį – gana intensyvus ir agresyvus metas: ima atrodyti, kad reikia ką nors keisti, ieškoti naujų sprendimų, siekti permainų. Bet kai mėginsite ką nors pajudinti, perdaryti, greitai kils įtampa, atsiras konfrontacija. Tad neskubėkite eksperimentuoti, juolab dėl to konfliktuoti su aplinkiniais.

Ryškės nepasitenkinimas karjeros laimėjimais, finansine padėtimi, savo aplinka, partneriais, bendraminčiais, draugais. Gali kilti noras protestuoti, provokuoti (dažniau dėl nenoro paklusti, apriboti savo laisvės ar galimybių).

Kad ir kaip bus sunku, stenkitės būti kuklesni, paprastesni, nusileiskite, atsiprašykite – noras priešintis, užsispirti, imtis radikalių permainų, ko nors atsisakyti (veiklos, einamų pareigų, santykių) šiomis dienomis dar labiau sunkins padėtį. Matydami vien savo principus ir už juos kovodami liksite vieni. Nepamirškite šių dalykų nei bendraudami su vadovybe, nei su artimaisiais. Pasistenkite pakančiau vertinti kritiką, atidžiau įsiklausyti į vyresnių, viršesnių asmenų, taip pat priešininkų nuomonę.

Šiuo metu geriau nepriimti atsakingų finansinių sprendimų – galite neteisingai įvertinti finansines perspektyvas. Stenkitės nepažeisti įstatymų.

Blogos dienos teisėsaugos, teisėtvarkos atstovams, vadovams, politikams, kariškiams, muitininkams, keliautojams, sportininkams.

Išlieka didelė avarijų, traumų tikimybė, kad ir kuo užsiimtumėte, būtina atida. Būkite atidesni maisto kokybei – gresia apsinuodyti. Patartina vengti svaigalų.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, žiedą, siūlus.

Blogas ženklas: be priežasties šalti, jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar kas nors pelenų užbertų, jei namuose kas nors savaime suliepsnotų, gaisrą, juodus dūmus išvysti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti – esate patikimai saugomi aukštesniųjų jėgų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgaliui patartinas uždaresnis poilsis šeimoje – švęsti, pramogauti, kelionėms, taip pat vertingiems daiktams įsigyti blogas laikas; šeštadienį palankūs pilkšvi, žalsvi, žydri atspalviai, vengtinos ryškios spalvos, ypač raudona; sekmadienį palankūs ryškūs tonai, vengtinos tamsios, niūrios spalvos, ypač mėlyna, juoda; pirmadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Ne laikas brangiems pirkiniams, skolintis ar skolinti pinigų. Daug vilčių į kažkieno pagalbą nereikėtų dėti – reikalus geriausia tvarkyti vieniems. Nepatartina vykti į tolimas keliones.

Jautis (04 21–05 20). Jei stengiatės laimėti kito asmens palankumą, netinkama proga siūlyti savo paslaugas, pinigus, teikti dovanas. Rūpesčiai per įtakingus asmenis, užsieniečius.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesiimkite nieko svarbaus ir nepasiduokite liūdnoms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti rimtų lemtingų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

Vėžys (06 22–07 22). Nesureikšminkite draugų nuomonės ir nesikreipkite su prašymu į įtakingus bičiulius – pabloginsite reikalą. Būkite atidesni dirbdami kompiuteriu, atsargesni su elektros prietaisais. Nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Nesureikšminkite šių dienų problemų, nesėkmių – jos laikinos, nors ir apmaudžios. Ir venkite daug reikalauti iš artimųjų – griežtumas šiuo metu neduos tokių rezultatų, kokių tikitės. Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Mergelė (08 23–09 22). Galite neįžvelgti įtakingo žmogaus, aukšto valdininko ar užsieniečio apgaulių. Nepasikliaukite pažadais ir patys neskubėkite įsipareigoti. Nerizikuokite tvarkydami piniginius ir turto reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savo darbus atlikite kuo atidžiau – nemenka profesinių klaidų tikimybė. Venkite svaigalų, taip pat girtų žmonių. Būkite itin apdairūs vairuodami – galimi netikėti automobilio gedimai. Labiau pasaugokite sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesivelkite į ginčus su mylimu žmogumi, antrąja puse, taip pat neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos biudžeto. Ir nepanikuokite, jei ką nors negero sužinosite apie artimą žmogų ar apie sutuoktinį, – viskam yra paaiškinimas, visada yra kokia nors priimtina išeitis.

Šaulys (11 23–12 21). Venkite sudėtingų užduočių, taip pat šefo. Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, ne aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Galimi buitinės technikos gedimai. Daugiau laiko leiskite savo namuose. Saugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Širdies reikaluose būkite atsargesni – galite lengvai susipykti su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Saugokite savo paslaptis, ypač susijusias su romantiškais nuotykiais.

Vandenis (01 20–02 18). Elkitės ramiai, nieko nekeiskite ir dienos praeis be nuotykių. Ypač nepatartina rizikuoti piniginiuose ir turto reikaluose. Venkite aiškintis su sutuoktiniu, ypač jei ką tik sužinojote nemalonių dalykų apie antrosios pusės elgesį.

Žuvys (02 19–03 20). Net jei ką nors ir išlošite, tai laikina. Atsargiau vairuokite, venkite ginčų su kelių policija. Nesureikšminkite galimų gandų dėl nuotykio užsienyje ar svečiuose.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą