Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 27 d.

Trečiadienis irgi sudėtingas, kai pakanka kliūčių ir nusivylimo. Problemiškesnė pirma dienos pusė, kupina įtampos, netikėtumų, skatinanti agresiją. Išlieka didelė konfliktų (su mylimu žmogumi, vaikais, visuomene), nelaimingų atsitikimų, taip pat gaisrų, įvairių avarijų tikimybė. Neskubėkite pykti, kaltinti, kritikuoti – tai sugrįš bumerangu.

Trečiadienį netinka pradėti naujų darbų. Venkite žadėti, įsipareigoti. Gali paaštrėti finansinės problemos. Ne laikas aiškintis ginčytinus piniginius, turto reikalus, ypač su dalykiniais partneriais, taip pat spręsti paveldėjimo privilegijas su giminaičiais. Galimi nemalonumai dėl skolų. Yra pavojus likti atpirkimo ožiu finansinėje aferoje, t. y. vienam atsakyti už visus. Nukentėti bus galima ir dėl pavyduliavimo – meilės sukeltos aistros bus pražūtingos.

Diena sunki jautriems, emocingiems asmenims, nepalanki įsimylėjėliams – bus labiau įtarinėjama, pavyduliaujama, tikėtinos ir spontaniškos aistros, atsitiktinė neištikimybė. Ne laikas naujiems romantiškiems santykiams.

Trečiadienį nepalanku pirkti buitinę (ypač elektros) techniką, kompiuterius, metalinius įrankius, ginklus. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Atsargiau elkitės su aštriais instrumentais (ypač peiliais, skustuvais), elektra. Nepalanki diena kariškiams, sportininkams, policininkams, taip pat asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą.

Nuo 14 val. 51 min. kiek giedresnis metas – nors įtampa nesumažės, atsiras galimybių susišnekėti: dabar jau bus imama girdėti ir net suprasti vienas kitą, ir tai bus proga atsiprašyti, taikytis.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nelabai reikšmingi, nebent regėjote ką nors ryškaus, įsimenančio. Gerai išvysti ugnį, šviesos srautą, žuvį, medžius, vilkėti sapne prabangius drabužius, kailius, kepures. Knygą sapnuoti ar ką nors rašyti – nauji draugai, moteriai – sau skirtojo sutikimas. Blogai vandeniu plaukti – gresia negera priklausomybė, pamesti raktus, būti miške, savo namą sapnuoti, stogu vaikščioti, regėti nukirstą, išrautą medį – apsaugos praradimas,

Blogas ženklas: jei namuose gyvūnas susirgtų ar nugaištų, jei jus užpultų naminis gyvūnas.

Geras ženklas: sveiki gyvūnai namuose, jei svetimi gyvūnai jums reikštų simpatijas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas ieškoti kompromisų, taikytis, spręsti pinigines ir turto problemas; palankios spalvos – sidabrinė, oranžinė, vengtina ryškiai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis irgi sudėtingas, kai galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Netvarkykite svarbių reikalų, nesivelkite į avantiūras. Geriausia likti namie ir ilsėtis. Būkite atidesni tėvams, ypač mamai, labiau ją pasaugokite. Vakaras kiek smagesnis, jūsų nuotaika ir savijauta pagerės.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį pasisaugokite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito teisumu. Nepasiduokite draugų įtakai, turėkite savo nuomonę. Venkite tuščių kalbų, ginčų ir didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų – galite suklysti ir teisdami, ir pateisindami. Nemėginkite aiškintis santykių su sutuoktiniu.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienio pirma pusė itin nepalanki – nepraraskite savitvardos. Nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite, svarbius pokalbius, keliones atidėkite kitai savaitei. Nedėkite vilčių dėl šiandien gautų finansinių pasiūlymų ar meilės prisipažinimo.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį nepalanki pirma dienos pusė: būsite pernelyg įsitempę, sunerimę, dėl niekų imsite pykti, aiškintis santykius su artimaisiais, net svetimais žmonėmis. Nesiimkite nieko svarbaus, nieko naujo, sudėtingo ar pavojingo. Būkite atsargūs vairuodami, taip pat su ugnimi. Daugiau laiko skirkite poilsiui, miegui.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį problemų nesumažės, bent jau pirmą dienos pusę. Nesitikėkite užuojautos, supratimo, kaip ir pažadų vykdymo iš partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus. Būkite šiltesni sutuoktiniui, nepriminkite senų nuoskaudų, neaptarinėkite buitinių problemų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį dirbkite atidžiau, atsargiau – netinkamiausiu metu kas nors gali sulūžti, sugesti. Gali atsiskleisti ir jūsų silpnosios vietos, klaidos, tad užduotis stenkitės atlikti kuo geriau – pakaks pavyduolių, norinčių pasinaudoti jūsų klaida. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį gali tekti nervintis dėl išlaidų (tikėtina, kad jos bus didesnės, nei planavote), santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tačiau ne laikas juos mokyti, tad pirmiausia pasistenkite nurimti. Būkite atsargesni bendraudami su užsieniečiais.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį geriausia niekuo atsakingu neužsiimti. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas, intrigas – tai gali turėti ilgalaikių pasekmių, be to, pakenks ir jūsų savijautai, sugadins nuotaiką. Svarbų pokalbį su šefu (sutuoktiniu, mylimu asmeniu) apskritai verta atidėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį nebūkite lengvatikiai – atsiras norinčių pasinaudoti jūsų geru vardu, įtaka. Būkite atsargūs vairuodami, apdairūs eidami gatve – tikėtinos avarijos, traumos. Nesinešiokite daug pinigų, brangių daiktų – jie gali dingti dėl jūsų užmaršumo ar vagies apsukrumo. Blogas laikas aiškintis meilės santykius. Jokių ginčų su sutuoktiniu.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį gali komplikuotis reikalai, susiję su pinigais ar nesklandžiais meilės santykiais. Pasistenkite grąžinti seną skolą. Nepatartina aiškintis santykių su sutuoktiniu – gali pasirodyti, kad kartu gyventi nebeįmanoma.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį mažiau planuokite, niekam nieko nežadėkite. Nesistenkite visiems įtikti, nors kompromisai bus svarbūs. Beje, nesivelkite į flirtą, net jei nėra kam būti ištikimiems, nes šios dienos (ir vakarykštės) įsimylėjimai baigsis nesmagiai. Neskubėkite vairuodami, būkite atidūs eidami gatve.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą