Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 30 d.

Savaitgalį nenuoseklumas, konfliktiškumas, karštakošiškumas ir su tuo susijęs neapdairumas bei paviršutiniškumas darant išvadas, priimant sprendimus gali ne tik sugadinti nuotaiką, bet ir pakeisti jūsų planus. Tai įtemptas metas, kai kyla protestas ir dėl niekų, ir dėl esminių nesutarimų.

Kad nebūtų laiko bei jėgų aiškintis santykius su artimaisiais, gal verta imtis tvarkymusi iš esmės?

Bus palanku ir daugiau pasportuoti šeštadienį – pasistenkite labiau apkrauti kūną. Beje, tądien itin jausite, kas erzina namuose bei ko reikia atsisakyti, o taip pat ką keisti šeimyniniame bendravime. Ir venkite būti kritiški – šiandien kituose labiau nei paprastai matysime savus trūkumus. Patartina vengti bendravimo su žmonėmis, linkusiais kritikuoti, apkalbėti.

Šiomis dienomis nepatartina vykti į rizikingas keliones, pirkti vertingus daiktus.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik spalvoti, aiškūs sapnai. Gerai buvo regėti arklius, šunis, blogai – kitus gyvūnus. Artimieji reiškė nelaimę, paukščiai – negerą žinią. Jei išvydote save nuogą – saugokite savo paslaptis, taipogi pasistenkite įvykdyti duotus pažadus – jus gali nubausti už žodžio netesėjimą.

Blogas ženklas: išsitepti (ypač riebalais), išberti ne vietoje šiukšles, taipogi kruopas, grūdus, miltus, valgyti vištieną, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, rasti daug metalinių daiktų, ypač vienodų, giedras dangus.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį, jei susiruošite kam padėti – darykite tai savo malonumui ar iš pareigos jausmo, nes vargu ar sulauksite dėkingumo ar bent jau deramo įvertinimo.

Jautis (04 21–05 20). Viskas gerai dabar būti negali, tačiau jūs mokėsite išnaudoti net ir nedideles geras progas, kad sušvelnintumėte situaciją.

Dvyniai (05 21–06 21). Užsiimkite namais, šeima, bet nepervarkite. Nepamirškite patinginiauti ir mokėkite atsiriboti nuo smalsių, jums neįdomių žmonių. Gerai apgalvokite, ką kviesite pas save – galimi nesusipratimai su artimaisiais dėl svečių arba tarp pačių svečių.

Vėžys (06 22–07 22). Tylėjimo menas apsaugos nuo pačių įvairiausių nemalonumų. Patartina atsisakyti kelionių bei susitikimų su svetimais.

Liūtas (07 23–08 22). Vargu ar šeštadienį aplinkiniams bus svarbi jūsų nuomonė, poreikiai bei kilnūs tikslai. Neverta dėl to nuliūsti ar pakeisti vektorių – kad ir ką dabar naujo nuspręsite, apsiriksite.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį aplinkiniai gali versti apsispręsti svarbiu klausimu, kaip ir prisiimti atsakomybę, deja, jums nepalankiomis sąlygomis. Patartina vilkinti laiką ir išsisukinėti nuo konkrečių pažadų, įsipareigojimų.

Svarstyklės (09 23-10 23). Gana nepalankios, pavojingos dienos. Gali pablogėti savijauta. Erzinsitės dėl niekų, nepatiks viskas, kas paklius į akiratį, tad geriau neturėti jokių išankstinių nuostatų bei mažiau tikėtis iš artimųjų, iš mylimo žmogaus.

Skorpionas (10 24–11 22). Stenkitės nereaguoti į provokacijas, o jų gali pakakti ir savo namuose. Ypač venkite ginčų su antrąja puse. Šiomis dienomis taps aišku ir kokiais draugais galite pasitikėti, o kokių turite vengti. Būkite atsargesni šeštadienį užmezgant naujas pažintis.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį daug nereikalaukite nei iš savęs, nei iš artimųjų. Neverta imtis svarbių reikalų tvarkymo – galite viską sugadinti. Jūsų lūkesčiai savaitgaliui vargu ar pasiteisins.

Ožiaragis (12 22-01 19). Jau šeštadienį galimas praregėjimas, gal net persilaužimas, nors skausmingas, tačiau reikalingas – dabar aiškiai viską matysite, suvoksite.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalis nekoks. Jei norite išvengti stresų, pasistenkite susikurti sau malonią, jaukią aplinką. Pasistenkite šeštadienį patenkinti kokį seną savo norą. Palankiai paveiks raminančių žolių vonios bei arbatos, pokalbiai su artimu draugu.

Žuvys (02 19–03 20). Nepraraskite humoro jausmo, tiesa, atsisakykite perfekcionizmo, kitaip gana greitai nuvils ir visuomenė, ir artimieji, ypač sutuoktinis, giminaičiai. Kad ir kaip nepatiktų išgirstos naujienos, įvykę nesusipratimai – nepamirškite, kad už debesų šviečia saulė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą