Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 6 d.

Šeštadieniui nieko atsakingo neplanuokite – tai diena, kai apima liūdesys, net jei tam nėra priežasties, dingsta pasitikėjimas savimi, stinga jėgų, noro ką nors veikti bei džiaugtis.

Šią dieną prasminga paskirti ramiam poilsiui – nesiimkite daug ir sunkių darbų, atsisakykite bendrauti su žmonėmis, kuriems stinga optimizmo, kurie susitikę nieko daugiau nedaro, tik skundžiasi savo nelaimėmis, – bloga nuotaika bus užkrečiama.

Ir už nieką nebarkite savęs, atsisakykite priekaištauti sau bei kitiems – objektyvumo stigs, o ką nors dramatizuoti norėsis... Nepalanku su niekuo aiškintis santykių, stenkitės neprovokuoti ginčų. Kad ir kur atsidursite, elkitės santūriau, kukliau.

Tiesa, diena palanki išvykoms.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais, su tauta, valstybe.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, išlieti pieną.

Geras ženklas: užuosti gardžius aromatus, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį jums teks būti išmintingesniems, supratingesniems už kitus: jei jūs puikiai jausitės, ir aplinkiniai neištiš. Būkite atidesni draugų nuomonei, patarimams – galite išgirsti vertingą pamokymą.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis gana apgaulingas – situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Pasistenkite labiau atsiriboti nuo aplinkinių įtakos.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį galimi barniai su sutuoktiniu dėl valdžios namuose, dėl neteisingai suvoktų principų. Tik nesugalvokite pasakoti draugams apie savo konfliktus – tai nepadės susitaikyti, tik dar labiau supriešins (su sutuoktiniu arba draugais).

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį atidėkite į šalį visus dalykinius rūpesčius – laikas pasirūpinti savimi pačiais. Gali pablogėti savijauta, nuotaika. Būkite atidesni maisto kokybei.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį būkite atidesni vaikams, labiau juos pasaugokite – jų žaidimai gali būti kiek pavojingi. Nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu. Įtampą padės išsklaidyti draugai – pasitarkite jums opiu klausimu.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis nepalankus kur nors išvykti – likite namie ir tiesiog ramiai ilsėkitės (jums reikėtų pasaugoti sveikatą).

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite lengvatikiai – kritiškiau vertinkite šeštadienį išgirstus pasisakymus, pasiūlymus bei paskalas apie sutuoktinį. Patiems irgi netreikėtų šeštadienį dalintis su kitais savo nesėkmėmis, rūpesčiais, juolab paslaptimis – reikalai nuo to tik pablogės.

Skorpionas (10 24–11 22). Venkite nereikalingų išlaidų bei ginčų dėl šeimos biudžeto, netvarkos namuose ar santuokinės neištikimybės šeštadienį – tik vėliau suprasite, jog tai buvo tuščia.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį būkite labiau tolerantiški artimųjų nuomonei, įsitikinimams – tai nėra tikusi diena auklėti vaikus, sutuoktinį, mylimą žmogų, o taip pat kaimynus, giminaičius, praeivius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį pasistenkite labiau atsiriboti nuo kitų ir pamirškite jus slegiančias problemas. Geriau tądien likti namie – jus teigiamai paveiks ramus, neskubus tvarkymasis.

Vandenis (01 20–02 18). Daugiau laiko leiskite su artimaisiais, būkite atidesni vaikams šeštadienį. Kad ir kas iš jūsų bus reikalaujama (ne tik vaikų), tądien nieko nežadėkite. Beje, ir kitų žmonių atžvilgiu neįsipareigokite.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį nebūkite labai reiklūs bei griežti artimiesiems – mokėkite juos girdėti bei suprati, atjausti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą