Palmiros horoskopas šeštadieniui, kovo 27 d.

Savaitgalis – aktyvus pilnaties metas, kai esame kupini jėgų ir galime nemažai nuveikti. Šeštadienis tinkamas baigti užsitęsusius darbus, tvarkyti įvairius susikaupusius reikalus.

Tiesa, geras laikas iki pavakarės: nuo 16 val. 48 min. prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai išauga emocinė įtampa ir tampame labiau konfliktiški. Vakaras gali būti įtemptas, ir geriau jį praleisti ramiai – tai nepalankus laikas šventimams.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį – pranašiški. Gerai buvo plaukti švariu vandeniu, praustis, šaltinį regėti. Blogai ugnį matyti, jei dantis kristų.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei batas suplyštų.

Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymas, gauti dovanų pasodintą augalą – sėkmė meilėje, darna šeimoje

Avinas (03 21–04 20). Galvokite šeštadienį apie artimųjų nuopelnus, o ne trūkumus. Ne laikas kažką aiškintis, kritikuoti. Šypsokitės ir padėkite būti laimingiems tiems, kuriuos mylite. Atidėkite rimtą pokalbį su antrąją puse arba sekmadienio vakarui, arba pirmadieniui.

Jautis (04 21–05 20). Susipykti su tais, kuriuos mylite, šeštadienį pavyks be ypatingų pastangų, tad jei jums brangūs taikūs, šilti santykiai, būkite atlaidesni bei atidesni savo vaikams, tėvams, mylimam žmogui. Ir labiau juos pasaugokite. Likite ištikimi.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį likite namie ne tik dėl to, kad gali pablogėti jūsų sveikata: artimiesiems, ypač tėvams gali jūsų prireikti.

Vėžys (06 22–07 22). Šį nervingą šeštadienį gali tekti taikyti artimuosius, draugus. Tik nepriiminėkite už juos sprendimų – dėl to jus vėliau apkaltins.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį laikinai galite nebematyti perspektyvos. Jei taip atsitiks, žinokite, jog šis stovis ne ilgam, ir tądien (sekmadienį irgi) negalima žengti lemtingo žingsnio.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis iki pavakarės – naudingas laikas. Būsite energingi, sumanūs ir galite daug ką svarbaus nuveikti – tiek namie, tiek darbe. Tiesa, vakaras sudėtingas, tad neleiskite sau būti piktais, nepakančiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite šeštadienį savo mintis bei veiklą nukreipti į paprastus, malonius dalykus, kitaip jau vakare galite prarasti savitvardą ir sugriauti tai, ką vertinate, branginate.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį galite sulaukti draugiškos pagalbos, vertingo patarimo.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui, palankus konsultuotis jums svarbiais darbo, karjeros klausimais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį pakaks išminties neįsivelti į santykių aiškinimąsi – labiau tikėkite meile bei mylimu žmogumi, ne laikas teisti, smerkti.

Vandenis (01 20–02 18). Itin nepalankus šeštadienis – gresia rūpesčiai dėl tėvų, artimųjų, dėl namų. Galimos avarijos, priverstinės išlaidos. Tai visiškai netinkama diena meilės pasimatymui.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite šeštadienį įžvelgti žavesį, pajusti džiaugsmą smulkmenose bei įvertinti ir nedideles artimųjų (ypač vaikų, sutuoktinio) pastangas jums pasitarnauti, jus pagerbti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą