Palmiros horoskopas antradieniui, balandžio 6 d.

Antradienis – itin aktyvus laikas, kai galite per trumpą laiką daug nuveikti. Būsite sumanūs, energingi – imkitės svarbių, atsakingų reikalų. Tinkama proga ką nors perdarinėti, pertvarkyti, imtis naujovių (kurioms buvo deramai pasirengta) įgyvendinti. Pats geriausias laikas prasidės nuo 17 val. 22 min., tad vakaro pokalbiai, išgirstos naujienos, gauti pasiūlymai bus lemtingi bei laimingi.

Antradienį dera ginti principus, teisybę, savo šeimą, vaikus. Palanku tvarkyti teisinius reikalus, vykti į ilgalaikes, tolimas keliones, bendrauti su užsieniečiais. Geras laikas dalykinių pažinčių užmezgimui, mokymosi ciklo pradžiai.

Netinka ką nors užbaigti, pereiti į naują darbovietę, tvirtinti susitarimus (nors gerai juos rengti). Nepalanku namuose ilgai užsisėdėti, tvarkyti namus, taip pat ilgai miegoti ar į veidrodį žiūrėti. Netinka rengti pasilinksminimus, puotauti.

Šiandien tinka kovoti su baime, valytis nuo nužiūrėjimo bei neigiamos maginės įtakos.

Dažniau ilsinkite akis.

Iš pirmadienio į antradienį gerai sapnuoti arklius ir šunis. Blogai – kitus gyvūnus bei artimuosius, negerai buvo save nuogą išvysti.

Blogas ženklas: išsitepti, jei jus pravardžiuotų, ne vietoje išberti šiukšles, valgyti gaidį, jei jus paukštis paženklintų, išberti kuopas, grūdus.

Geras ženklas: rasti kelis vienodus metalinius daiktus, jei virš galvos dangus išsigiedrytų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartini tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį kai kas svarbaus gali pasikeisti jūsų asmeniniame gyvenime arba veikloje. Galite gauti ir intriguojančių pasiūlymų naujam darbui. Spręskite painius klausimus – rasite teisingus atsakymus. Vakaras džiugus.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Spręskite sudėtingas profesines problemas. Tik venkite aiškintis meilės santykius, būkite atidesni artimųjų nuotaikoms bei mažiau iš jų reikalaukite, nemokykite (ypač iki pavakarės).

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį pavyks apie save sutelkti aplinkinius, susitarti, susiderėti. Būsite išradingi ieškodami kompromisų. Palankus metas deryboms. Beje, tądien sugebėsite suvokti, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį ieškokite pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata, – darbų krūvis augs. Ir pasistenkite nuo pat ryto sau uždrausti erzintis dėl niekų. Kad būtumėte stipresni lemtingą akimirką, nesipykite su tais, kas jus remia bei myli, ir pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais, antrąja puse. Tai padės įveikti kilusius sunkumus.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį jausitės gerai, būsite stiprūs, tačiau likite santūrūs, kad neįsiveltumėte tiek į avantiūras, tiek į ginčus su artimais, mylimais žmonėmis – šiandien svarbu laiku sau pasakyti „ne“. Labiau pasaugokite vaikus.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį netvarkykite svarbių dalykinių reikalų, nespręskite ginčytinų karjeros klausimų. Apmąstykite senas pamokas, ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Beje, ne laikas įrodinėti savo teisybę nei darbe, nei namie.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis sėkmingas, tinkamas painių klausimų sprendimui. Tiesa, būkite atsargesni su saldžialiežuviais – jie sieks užmigdyti jūsų budrumą. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Jei pribrendo reikalas svarbiam (nepatogiam) pokalbiui, atidėkite jį vakarui po 17 val. 22 min.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis – ne jūsų jėgos metas, ir jei jums reikia pakovoti už save – atidėkite tai vėlesnėms dienoms. O šiandien būkite atidesni šeimos valiai. Ir venkite prieštarauti šefui, ginčytis su kolegomis – siekite sąjungos.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį būkite lankstesni, draugiškesni – aplinkinių parama šiandien bus svarbi. Beje, vakaro pokalbiai gali kai ką svarbaus pakeisti jūsų gyvenime. Pasistenkite tądien tesėti neįvykdytus pažadus – ne tik darbe, bet ir namuose. Neatsisakykite niekam padėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį imkitės atidėtų, užvilkintų darbų. Palanki proga ir veiklos reorganizacijai – bent jau savo darbo vietą gerai pertvarkyti. Tiesa, nepervarkite. Vakaras tinkamas šeimos biudžeto aptarimui su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį taps svarbu elgtis energingai, pasitikinčiai, bet ne agresyviai. Galima imtis rizikingų dalykų. Tiesa, avantiūros turi būti pamatuotos, nes ištikus nesėkmei nuo atsakomybės neišsisuksite. Vakaras tinkamas užmegzti ir svarbius dalykinius, ir draugiškus ryšius – tai bus patikima atrama.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nesiblaškykite, nesivelkite i ginčus (ypač su partneriais, su sutuoktiniu), susitelkite tik ties svarbiausiais dalykais – viskam jėgų neužteks. Vakare galite sulaukti netikėtos pagalbos, gero pasiūlymo iš įtakingo asmens.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą