Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 10 d.

Šeštadienį įtampa atslūgsta, viskas pajuda geresne linkme. Sprendžiasi senos problemos. Tinkamas laikas senų darbų užbaigimui, užmirštų įsipareigojimui įvykdymui. Tai ir gera proga pamėginti perdaryti tai, kas jūsų netenkina, kas nepasisekė anksčiau. Diena bus naudinga buitinių problemų sprendimui, palanki dideliam tvarkymuisi namuose, remontams. Sėkmingas metas ir atitaisyti ankstesnes klaidas (bendravimo irgi). Nepraleiskite progos susitaikyti.

Vakaras puikus dovanų teikimui, šeimos šventėms.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį buvo labiau reikšmingi moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, metalinius instrumentus, kraują.

Blogas ženklas: jei šukos lūžtų, daug plaukų išsipeštų ar būtų labai susivėlę, tarakonai į namus ateitų, jei laikrodis vėluotų ar sustotų, veidrodį sudaužyti.

Geras ženklas: iš ko nors pinigų gauti (pelnas visą mėnesį), jei laikrodis skubėtų – greita sėkmė, rasti blizgantį daiktą, išvysti laužą.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis džiugus ir sėkmingas, puikus gimtadienio šventimui.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį geriausia likti pasyviems – nesistenkite kitiems nenurodinėti, nesiimkite iniciatyvos ir neplanuokite jokių sunkių, sudėtingų darbų.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienio susitikimai malonūs, įkvėpiantys.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį nedykinėkite: jus teigiamai paveiks darbai sode, darže (ypač vienatvėje) ar pasivaikščiojimas gamtoje.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienio nuotaikos puikios, ir tai gera diena tiek bendravimui su bičiuliais, tiek romantiškiems pasimatymams.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis tinkamas imtis tų darbų, kurių stengiatės išvengti namų ūkyje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug kas priklausys nuo jūsų antrosios pusės, tad jau šeštadienį pasistenkite, kad jūsų santykiai būtų malonūs.

Skorpionas (10 24–11 22). Niekur neskubėkite, bet ir nesėdėkite be užsiėmimo šeštadienį – tai padės jums nesutrikti, neprarasti pusiausvyros.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis smagus, atrodys, kad svajonės pildosi... Geras laikas romantiškiems pasimatymams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis puikus ramiam šeiminiam poilsiui, pokalbiams su senai matytais giminaičiais. Daugiau dėmesio skirkite tėvams.

Vandenis (01 20–02 18). Stenkitės šeštadienį labiau pasirūpinti kitais – pasidomėkite, kas slegia artimuosius, įsiklausykite: kuo skundžiasi giminaitis?

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis palankus bendravimui su tais, kuriuos mylite. Būkite atidesni artimųjų poreikiams – išpildykite jų seną svajonę. Tinkamas laikas mažai mielai dovanėlei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą