Palmiros horoskopas antradieniui, balandžio 20 d.

Antradienį iki 11 val. 8 min. tęsis nepalankus vakarykštis laikas, siejamas su iliuzijomis, apgaulėmis. Stinga atidos, aiškumo, tad neverta imtis sudėtingų ar atsakingų užduočių. Tiesa, visą diena būtina didesnė atida, ypač dirbant su pinigais.

Svarbesnius reikalus planuokite po 11 val. Tiks pradėti naujus darbus, priimti svarbius sprendimus. Ir jie bus perspektyvūs, jei tai bus jūsų asmeninis sprendimas ir eisite pasirinktu keliu iki galo. Kolektyviniai sprendimai – nepalankūs. Netinkamas metas taikymuisi bei darbų pabaigai.

Diena siejama su džiaugsmu – negalima niekam nuotaikos gadinti, patiems liūdėti, nuobodžiauti taip pat netinka. Palankus laikas šventimams, pramogavimui. Gerai daugiau bendrauti. Reikia būti dosniems, kilniems.

Beje, po 11 val. 8 min. prasidės karminio atpildo metas, kai gauname tai, ką užsitarnavome per pastarąjį mėnesį.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – reiškia, jūs neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Nuo antradienio palengvėle mažinkite darbų tempus – dabar taps svarbu neskubėti, gerai įvertinti pasekmes. Diena bus gera ne tik svarbiai veiklai, bet ir romantiškam pasimatymui. Tiesa, būkite atsargesni su saldžialiežuviais – jie siekia užmigdyti jūsų budrumą.

Jautis (04 21–05 20). Nors jausitės tvirčiau, grįš pasitikėjimas savimi, tačiau antradienis – ne jūsų jėgos metas, ir jei jums reikia pakovoti už save – atidėkite tai ketvirtadieniui, penktadieniui. O šiandien būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti šefui, ginčytis su kolegomis – dabar reikia siekti palaikymo. Neblogas laikas ieškoti pinigų naujam būstui įsigyti.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį būkite lankstesni, draugiškesni, nors priimdami svarbius sprendimus remkitės tik į save. Nebūkite patiklūs kelionėse ir neužmezginėkite naujų pažinčių. Nepatartina skolinti, investuoti pinigus. Būkite atidūs pasirašinėdami finansinius dokumentus.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį būkite atidūs, kad nepapultumėte į žalingą finansinę ar emocinę priklausomybę. Vis dėlto tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui. Tiesa, galite nukentėti dėl per didelio patiklumo, nemokėjimo įvertinti savo realias galimybes.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį taps svarbu elgtis energingai, pasitikinčiai, bet ne agresyviai. Nepasikliaukite pažadais piniginiuose – turtiniuose reikaluose, o taip pat meilėje. Susitikimai su senais pažįstamais, išgirstos naujienos padės kai ką svarbaus suprasti praeityje, išsiaiškinti jus varginantį klausimą.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį imkitės tik būtiniausių darbų, neatsisakykite ir talkininkų. Tai karminio atpildo diena, tad vienų laukia netikėta dovana, sėkmė, kitų – pavojai, nuostoliai. Būkite atidesni kelyje, nesinešiokite su savimi daug pinigų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis gana įtemptas. Būkite pasiruošę staigmenoms, planų pasikeitimams. Galite be pagrindo nusivilti artimu, mylimu žmogumi, savo šeima, darbu. Paaštrės problemos dėl senos skolos – tai reikia spręsti gražiuoju ir kuo greičiau bent dalį skolos grąžinti.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį kai kas svarbaus gali pasikeisti asmeniniame gyvenime arba veikloje. Galite gauti intriguojančių pasiūlymų naujam darbui, tolimai kelionei ar net gyvenimui užsienyje. Spręskite painius klausimus – rasite teisingus atsakymus. Vakaras džiugus, romantiškas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kad būtumėte stipresni, nesipykite su tais, kas jus remia bei myli, ir pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse. Tai padės įveikti kilusius sunkumus. Ir neskubėkite reaguoti į gautas naujienas, ypač susijusias su pinigais, taip pat su mylimu asmeniu – ne visos jos bus teisingos.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis – karminio atpildo metas. Tai diena bumerangas, kai viskas sugrįžta, ypač jūsų požiūris į partnerius, sutuoktinį, aplinkinius. Ar juos gerbiate, mylite, o gal boditės, niekinate? Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, būkite susikaupę, tikrinkite pasiekiančią informaciją.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis kiek painus, apgaulingas. Sutelkite – bus svarbi atida. Pasistenkite tesėti neįvykdytus pažadus – ne tik darbe, bet ir namuose. Neatsisakykite niekam padėti. Geras laikas sveikatos tikrinimui, organizmo valymui, iškrovos dietų pradžiai. Pasisaugokite sukčių, apgavikų – tiek reikaluose, tiek meilėje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą